Life

Care e numele din buletin al lui Jorge de la Survivor România 2023. Ce studii are, de fapt, concurentul de la Faimoși

Cum se numește în realitate Jorge, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2023. Ce facultate a terminat artistul în vârstă de 40 de ani.
06.01.2023 | 22:45
Care e numele din buletin al lui Jorge de la Survivor Romania 2023 Ce studii are de fapt concurentul de la Faimosi
Cum se numește în realitate Jorge, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2023. Ce facultate a terminat artistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Care e numele din buletin al cântărețului din cel mai nou sezon al competiției sportive moderate de Daniel Pavel. Ce studii are, de fapt, concurentul de la Faimoşi, care în trecut a prezentat Masked Singer România.

Cum se numește în realitate Jorge, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2023. Ce facultate a terminat artistul

Jorge se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de la Survivor România 2023, acolo unde va face echipă cu Maria Constantin, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ionuţ Iftimoaie și actrița Ada Dumitru.

ADVERTISEMENT

Este în industria muzicală de foarte mulți ani, dar care este, de fapt, numele real al artistului. Puțină lume știe că vedeta de la Pro TV se numește în realitate George Papagheorghe și a venit pe lume în orașul Constanța.

S-a născut pe 22 iunie 1982 și a început de mic să cocheteze cu muzica, pasiunea fiind insuflată chiar de tatăl său. A studiat la pian, fiind primul din clasă care cânta muzică de operă, la vârsta de numai 11 ani, în 1993.

ADVERTISEMENT

Conform datelor de pe Wikipedia, Faimosul de la Survivor România 2023 a absolvit Academia de Studii Economice din București. Așadar, artistul are o diplomă în managementul afacerilor, în prezent având un brand cu pijamale de lux.

Cum a ajuns Jorge să fie cunoscut

Jorge s-a făcut remarcat în urmă cu 20 de ani după ce a participat în cadrul emisiunii concurs Popstars de la Pro TV. A făcut parte din formația Cocktail, alături de Mihai Dăscălescu, Sandrina Agape, Raluca Coman și Teodora Vasu timp de 3 ani.

ADVERTISEMENT

În anul 2005 formația s-a destrămat și ulterior, cântărețul a fost unul dintre concurenții de la Dansez pentru tine, sezonul 10. În același an vedeta a ajuns la cârma show-ului Fete de gașcă, de la Euforia TV, timp de circa 6 luni.

Succesul în carieră a venit undeva în anul 2007, după ce a participat în Micul Paris, spectacol desfășurat la Circul Globus. A făcut echipă cu Aurelian Temișan și Maria Buză. A prezentat Cântă dacă poți! la Antena 1 și a concurat la prima ediție Te cunosc de undeva!

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme Jorge a moderat Masked Singer România la Pro TV și a pus voce în mai multe producții Disney, printre care se află Regatul de gheață și O poveste încâlcită.

ADVERTISEMENT