Life

Care e prețul pentru o noapte de cazare la hotelul din Italia deținut de proprietarii Dedeman. Suma este uriașă

Prețul pentru o noapte de cazare la hotelul din Italia deținut de proprietarii Dedeman. Este o sumă pe care nu toți și-o pot permite.
04.07.2023 | 08:58
Care e pretul pentru o noapte de cazare la hotelul din Italia detinut de proprietarii Dedeman Suma este uriasa
Adrian și Dragoș Pavăl, proprietarii Dedeman, au achiziționat un hotel în Italia. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Proprietarii Dedeman au achiziționat recent hotelul Grand Hotel Gardone din Italia, iar prețul pentru o noapte de cazare este uriaș. Cei care vor să petreacă un sejur de vis trebuie să scoată din buzunare mii de lei.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul deținut de proprietarii Dedeman. Este o sumă uriașă

În urmă cu mai bine de o lună, frații Adrian și Dragoș Pavăl au făcut o achiziție foarte importantă. Cei doi au cumpărat un hotel aflat pe malul lacului Garda din Italia, Grand Hotel Gardone.

ADVERTISEMENT

Hotelul a fost deschis în luna iunie, la începutul sezonului estival. Va rămâne deschis până în această toamnă, iar la începutul lui 2024 se vor demara procedurile de renovare și restaurare. Costul acestora este de 45 de milioane de euro. Astfel, acesta va ajunge pe harta hotelurilor premium de 5 stele.

Prețul pentru o noapte de cazare la hotelul inaugurat în 1884 este unul uriaș. Hotelul este disponibil și pe Booking pentru rezervare, iar tariful pentru o noapte de cazare, pentru o cameră dublă cu vedere la lac, este de aproximativ 450 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru șase nopți de cazare, în perioada 10-16 iulie, două persoane trebuie să plătească prețul de 2.500 de euro. Acesta este tariful tot pentru o cameră dublă, cu balcon și vedere la lac, iar micul dejun este inclus, notează adevărul.ro.

Hotelul a fost construit în stil clasic și este renumit pentru arhitectura sa, precum și pentru grădinile sale. Acesta dispune, de asemenea, de acces privat către malul lacului, dar și de 167 de camere cu priveliște către lacul Grada.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, mai multe personalități istorice au stat la acest hotel, cum ar fi Winston Churchill, Gabriele “Poetul” D’Annunzio, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov, Paul Heyse, poet laureal al Premiului Nobel, și Regele George al Saxoniei.

Ce planuri au frații Pavăl pentru hotel

Hotelul de pe malul lacului Garda reprezintă prima achiziție a proprietarilor Dedeman făcută publică. Aceștia au marcat, în același timp, intrarea pe segmentul hotelier.

ADVERTISEMENT

Pavăl Holding și grupul lituanian Apex Alliance au achiziționat renumitul hotel, pentru care au planuri mari. Cei doi investitori au asigurat că vor conserva istoria hotelului și că îl vor renova, totodată.

Frații Pavăl au urcat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogați oameni din România. Cei doi l-au detronat pe Dragoș Dines, deținătorul UiPath. Adrian și Dragoș Pavăl au o avere estimată la 13 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: