Life

Care este cel mai urmărit canal de YouTube din România. Conținutul este în limba engleză

Care e cel mai urmărit canal de YouTube din România. Are conținut în limba engleză, dar este foarte apreciat de utilizatori.
10.02.2023 | 18:50
Care este cel mai urmarit canal de YouTube din Romania Continutul este in limba engleza
Care e cel mai urmărit canal de YouTube din România. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cel mai urmărit canal de YouTube din România are conținutul în limba engleză. Milioane de utilizatori urmăresc postările creatorului de conținut, care a strâns până acum sute de milioane de vizualizări.

Cel mai urmărit canal de YouTube din România

În topul celor mai urmărite canale de YouTube din România a ajuns Be Inspired, cu conținut în limba engleză. Fondat de un român în 2015, canalul conține mesaje motivaționale, cu scopul de a-i ajuta pe cei care trec prin momente mai grele.

ADVERTISEMENT

Creatorul de conținut care a fondat canalul își dorește “doar să ajut oamenii (…) să treacă mai ușor prin momentele dificile”, potrivit Paginademedia.ro. Conținutul canalului este foarte apreciat de utilizatori, având 8,6 milioane de abonați în acest moment.

Atunci când vine vorba de vloggeri, Selly este cel mai urmărit creator de conținut din România, având aproape 3,2 milioane de abonați. Bianca Adam are și ea un număr mare de abonați(1,77 milioane), la fel și Noaptea Târziu (1,89 milioane).

ADVERTISEMENT

Canalul Andrei Gogan este și el urmărit de 1,75 milioane de abonați. Unul dintre cele mai populare canale este cel al lui Dorian Popa, cu 2,19 milioane de abonați. Canalul lui Vlad Munteanu are 1,88 milioane de abonați, potrivit socialblade.com.

Canalul Bogdan’s Show este urmărit de 6.07 milioane de persoane, urmat de TraLaLa – Cantece si desene animate pentru copii, cu 5,64 milioane de abonați. Anabella Show are 5,03 milioane de abonați. Și canalele de gaming sunt foarte urmărite la noi în țară. În top se află IULITMx, cu 4,96 de abonați.

ADVERTISEMENT

Casele de discuri și artiștii români, urmăriți în număr mare de utilizatori

Românii urmăresc, de asemenea, foarte mulți artiști muzicali, cel mai popular canal de muzică fiind cel al Innei, urmărit de peste 7,6 milioane de persoane, conform statista.com. Printre altele, unii dintre cei mai urmăriți cântăreți sunt trapperii și interpreții de manele. De exemplu, canalul de YouTube al lui Dani Mocanu este urmărit de 3,41 de persoane

De asemenea, canalele caselor de discuri din România sunt și ele urmărite de un număr mare de persoane. De exemplu, Cat Music are 7,34 milioane de abonați, iar RotonMusicTV 5,14 milioane de abonați.

ADVERTISEMENT

Și casa de discuri jHaps Records, cu care colaborează artiști precum Otilia, are 4,51 milioane de abonați. MediaPro Music are, de altfel, 3,4 milioane de abonați, în timp ce canalul casei AmmA Music & Sound este urmărit de 2,55 milioane de persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: