Life

Ce avere are Selly. Vloggerul e printre cei mai apreciați tineri de pe Youtube

Selly (21 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți tineri din social media, dovadă că a strâns o sumă frumușică din filmările pe care le realizează încă de la vârstă fragedă.
06.07.2022 | 15:26
Ce avere are Selly Vloggerul e printre cei mai apreciati tineri de pe Youtube
Ce avere are Selly. Din ce a reușit să strângă bani vloggerul din Craiova. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul, pe numele său complet Andrei Șelaru, a spus ce avere are și cum a reușit să fie în topuri. Vloggerul e printre cei mai apreciați tineri de pe Youtube și nu este de mirare că de-a lungul anilor veniturile sale au crescut considerabil.

Ce avere are Selly. Din ce a reușit să strângă bani vloggerul din Craiova

Selly muncește de mic și consideră că niciodată nu a fost vorba neapărat de noroc. Fostul component al formației 5GANG a adunat până acum un milion de euro din activitatea pe care o desfășoară pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul?

Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie. Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu.

ADVERTISEMENT

Eu eram foarte tânăr vloggingul abia începea și am avut unitatea de a învăța foarte rapid niște lucruri pentru că aveam și 10, 11, 12 ani și învățam foarte repede. Ăsta a fost norocul meu.

Ideea e că am început să fac primii bani din Google Sense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging.

ADVERTISEMENT

Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. Cel mai tare sentiment! În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube, acei 200 de lei s-au transformat în 400 de lei, în 600 de lei, în 1.000 de lei, vorbim despre economiile mele.

Ajunsesem în 2014 să fac vreo 70 de dolari pe lună din YouTube. Pentru mine, la vârsta respectivă, erau bani mulți”, a declarat Selly despre banii pe care i-a strâns până acum, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Selly, prima sumă mare câștigată. Avea 16 ani

Artistul își amintește că la vârsta de 15 ani ajunsese să se plafoneze și nu mai evolua pentru că sumele de bani erau mereu aceleași. Ulterior, lucrurile s-au schimbat și a avut prima tandență cu publicitatea plătită.

Și-a schimbat complet abordarea în vlogurile de pe Youtube, iar la începutul clasei a IX-a a semnat un contract cu casa de discuri Global Record și a căpătat o mai mare vizibilitate. Și de acolo a început creșterea sa.

Selly a mai menționat că primii bani serioși i-a câștigat la 16 ani, din reclame la diverse branduri. Este vorba de un contract de 35.000 de euro. În plus, artistul a câștigat și din alte proiecte, printre care se numără trupa 5GANG.

De asemenea, vedeta a făcut firme, televiziune, numeroase cursuri de vlogging și a investit foarte mult în acțiuni. Și-a diversificat sursele de venit și acum se bucură de o avere generoasă.

ADVERTISEMENT