Life

Care este legătura dintre Andreea Esca și Alexandru Arșinel? Indiciu: este vorba de o mare iubire

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute figuri din România, dar, cu toate acestea, de-a lungul timpului a fost extrem de discretă când vine vorba de relațiile amoroase pe care le-a avut.
21.08.2021 | 15:22
Care este legatura dintre Andreea Esca si Alexandru Arsinel Indiciu este vorba de o mare iubire
ADVERTISEMENT

Andreea Esca se iubește de ani buni cu Alexandre Eram, soțul ei, au împreună doi copii și un mariaj cât se poate de fericit. Cu toate acestea, nu Alexandre Eram este prima iubire a știristei de la Pro TV, Andreea Esca fiind la un pas, pe vremuri, să intre în familia lui Alexandru Arșinel.

Care este legătura dintre Andreea Esca și Alexandru Arșinel

Andreea Esca, în cartea ei, ”Ce-am făcut când am tăcut”, a povestit despre iubirile din perioada adolescenței, din liceu, recunoscând că, la un moment dat, a fost îndrăgostită până peste cap de Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel, dar a precizat că actorul simbol al comediei românești habar nu a avut de idila celor doi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, în cartea sa, Andreea Esca a precizat că fiul lui Alexandru Arșinel este cel alături de care a avut parte de primele momente de dragoste adevărată, explicând că el a fost primul bărbat al vieții sale.

”Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, spunea Andreea Esca în cartea sa, precizând că este vorba despre Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel habar nu avea că fiul lui s-a iubit cu Andreea Esca

Alexandru Arșinel a recunoscut că a fost cu adevărat surprins de dezvăluirile făcute de Andreea Esca, el neștiind de pasiunea pe care fiul lui, Bogdan, o avea pentru vedeta Pro TV cu care era coleg la liceul Gheorghe Lazăr din București.

”Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei erau împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație”, a spus Alexandru Arșinel, citat de Bzi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a explicat Alexandru Arșinel, fiul său, Bogdan, a fost întotdeauna foarte discret când vine vorba de cuceririle sale amoroase și că niciodată nu i-a prezentat-o, conform tradiției, pe Andreea Esca.

Andreea Esca e căsătorită de 21 de ani

Andreea Esca s-a căsătorit în 2000, pe 29 aprilie, cu omul de afaceri de origine franceză Alexandre Eram, alături de care are doi copii.

ADVERTISEMENT

Evenimentul, unul care a reunit, la acea vreme crema celebrităților de la noi, a dus și la înrudirea dintre Andreea Esca și George Copos, omul de afaceri fiind nașul prezentatoarei TV și al lui Alexandre Eram.

Deși extrem de discret, cuplul format de Andreea Esca și Alexandre Eram pare să fie mai sudat ca și oricând, cei doi fiind ocoliți de orice fel de scandaluri conjugale, atât de obișnuite în lumea mondenă românească.

Cei doi copii ai Andreei Esca, Alexia și Aris, sunt la rândul lor cunoscuți în România, fiica cea mare a prezentatoareu de la Pro Tv fiind, acum, influencer și bucurându-se de o vizibilitate ridicată și datorită relației cu Mario Fresh.

ADVERTISEMENT
Tags: