Life

Care este motivul pentru care Nicole Cherry a ales să fie mamă la 23 de ani. Dezvăluirile făcute de cântăreață

Nicole Cherry a dezvăluit de ce a ales să fie mamă la vârsta de 23 de ani. Vedeta a mărturisit motivul din spatele decizie sale de a face un copil mai devreme.
12.06.2022 | 10:18
Care este motivul pentru care Nicole Cherry a ales sa fie mama la 23 de ani Dezvaluirile facute de cantareata
Care este motivul pentru care Nicole Cherry a ales să fie mamă la 23 de ani Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a mărturisit de ce a vrut să fie mamă tânără, de fapt. Artista a dezvăluit unul dintre motivele pentru care și-a dorit un copil mai devreme.

Nicole Cherry, mamă tânără. De ce a luat artista decizia

Artista a explicat că viața ei a iubitului său s-a schimbat complet după ce au devenit părinți, dar spune că este ceea ce și-a dorit mereu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Nicole Cherry a transmis că este extrem de fericită că l-a găsit pe Florin, soțul său, și că au format o familie, acesta fiind visul celor doi. Aceasta chiar a dat de înțeles că își dorește un al doilea copil.

„Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam.

ADVERTISEMENT

Şi nu ne oprim aici. Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil”, a spus artista pentru OK! Magazine.

De ce și-a dorit, de fapt, Nicole Cherry să fie mamă la 23 de ani

Nicole Cherry a mărturisit pentru aceeași sursă că ea și-a dorit să fie mamă tânără dintr-un simplu motiv: să se poată înțelege mai bine cu copilul său, iar diferența de vârstă dintre mamă și fiică să nu fie una colosală.

ADVERTISEMENT

Artista a mai mărturisit și că și-ar dori ca ceilalți să o complimenteze pe Anastasia pentru felul în care arată mama sa, pentru că este încă tânără și formă.

„Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: „Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?.

ADVERTISEMENT

Consider că asta mă va ajuta în timp cu Anastasia, cu creşterea ei”, a spus Nicole Cherry.