Life

Care este primul videoclip postat pe Youtube. Câte vizualizări a strâns în 18 ani

Care este primul videoclip postat pe Youtube. Cine este persoana care l-a pus și câte vizualizări a strâns în 18 ani de la postare.
24.04.2023 | 18:44
Care este primul videoclip postat pe Youtube Cate vizualizari a strans in 18 ani
Care este primul videoclip postat pe Youtube. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care este primul videoclip postat vreodată pe Youtube. Au trecut 18 ani de atunci și a reușit să strângă multe vizualizări în acest timp.

Care este primul videoclip postat pe Youtube. Câte vizualizări are acum

Primul videoclip postat vreodată pe Youtube aparține chiar unul dintre fondatorii săi. Co-fondatorul YouTube, Jawed Karim, a postat în urmă cu 18 ani un clip video simplu.

ADVERTISEMENT

Acesta a mers la grădina zoologică și a filmat totul, iar apoi a încărcat videoclipul pe platforma care a devenit atât de cunoscută între timp.

Videoclipul de pe Youtube are doar 18 secunde, dar a reușit să stângă un număr impresionant de vizualizări în tot acest timp.  263 de milioane de oameni s-au uitat de primul clip video publicat vreodată pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Acesta este singurul clip publicat vreodată de pe contul co-fondatorului și acesta nu a mai pus niciun alt videoclip în cei 18 ani care au trecut de atunci. Chiar și așa, are câteva milioane de urmăritori.

Cine a înființat Youtube. Cum îi cheamă pe cei trei fondatori

Platforma Youtube a fost creată în anul 2015 și a avut trei fondatori. Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim sunt cei trei oameni care au pus bazele platformei care este acum celebră în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Site-ul are sediul în California dar este îndrăgit în întreaga lume pentru vizionarea și adăugarea conținutului audio-video. Tot cu apariția acestuia au început să apară și influencerii, care au devenit acum absolut normali pentru comunitatea online.

Dar la început aceștia nu prea erau înțeleși sau ceea ce făceau ei nu era considerată o slujbă „reală”. Chiar și așa, timpul a dovedit productivitatea acestui site web, iar acum o mulțime de tineri chiar își doresc această carieră.

ADVERTISEMENT

Și la noi în țară sunt exemple de asemenea influenceri care au făcut adevărate averi. Unul dintre ei este Andrei Șelaru, Selly, care are cont pe platfformî din 2012. Acum, acesta este urmărit de peste trei milioane de oameni.

ADVERTISEMENT
Tags: