Life

Care este relația dintre Adriana Trandafir și fiica ei după participarea la Asia Express. Maria Speranța a spus adevărul

Care e relația dintre Adriana Trandafir și fiica ei după ce au participat la Asia Express. Maria Speranța a făcut câteva dezvăluiri.
01.07.2023 | 14:40
Care este relatia dintre Adriana Trandafir si fiica ei dupa participarea la Asia Express Maria Speranta a spus adevarul
Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au participat la Asia Express. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir și Maria Speranța au participat împreună la Asia Express, iar fiica actriței a dezvăluit cum s-a schimbat relația lor de atunci. Experiența reality show-ului a influențat legătura dintre cele două.

Cum s-a schimbat relația dintre Adriana Trandafir și fiica ei după participarea la Asia Express. Dezvăluirea făcută de Maria Speanța

Îndrăgita actriță a făcut echipă cu fiica sa la sezonul 4 Asia Express, iar de atunci au existat schimbări în relația lor. După participarea la reality show-ul de la Antena 1, cele două s-au apropiat mai mult.

ADVERTISEMENT

În cadrul competiției, cele două au trecut prin probe grele și diverse obstacole, au căutat cazare și mâncare timp de câteva săptămâni, însă nu au ajuns în marea finală. Cu toate acestea, experiența a fost una care le-a ajutat enorm.

Adriana Trandafir și fiica ei au ajuns să se cunoască mai bine în competiție. Relația lor este mult mai bună acum, după toate încercările din emisiune. Au plecat în competiție în calitate de mamă și fiică, dar s-au întors acasă ca surorile.

ADVERTISEMENT

“Da (nr. sunt ca două prietene). Exact cum a spus și ea, am plecat în Asia ca două necunoscute și ne-am întors surori”, a declarat fiica Adrianei Trandafir la Antena Stars.

Maria Speranța, dezvăluiri despre regulile impuse de mama ei

În cadrul aceluiași interviu, Maria Speranța a spus că Adriana Trandafir a fost o mamă permisivă. Acest lucru a ajutat-o să învețe singură diverse lecții, dar a fost și certată de mama ei pentru anumite fapte.

ADVERTISEMENT

În acest moment, relația dintre cele două este una foarte bună, iar Adriana Trandafir i-a dat mereu sfaturi fiicei sale. Tânăra speră ca relația cu cea care i-a dat viață să rămână mereu la fel de bună.

“Mereu m-a lăsat să fac ce simt, să învăț eu, m-a sfătuit de fiecare dată, dar, câteodată o lecție pe care o înveți pe pielea ta e pentru toată viața. A fost permisivă cu mine, nu pot să-mi aduc aminte când m-a certat, dar m-a certat, ca orice părinte care ține la copilul lui.

ADVERTISEMENT

Dar, uitându-mă în spate, sincer stau cu zâmbetul pe buze și mă gândesc ce relație frumoasă am avut și avem în continuare. Sper să avem și în continuare”, a mai spus Maria Speranța, potrivit spynews.ro.

În vârstă de 22 de ani, Maria Speranța este al doilea copil al Adrianei Trandafir. Spre deosebire de mama sa, tânăra a stat departe de lumina reflectoarelor și a urmat studiile în Olanda.

Adriana Trandafir mai are și un fiu, Ștefan Bogrea, în vârstă de 32 de ani, din prima căsnicie. Acesta lucrează ca avocat și profesor de drept internațional, însă a fost crescut de tatăl său.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română