Life

Care este relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Dorian Popa. Dezvăluirea făcută de Jador

08.06.2020 | 17:27
Care este relatia dintre Ella de la Puterea Dragostei si Dorian Popa Dezvaluirea facuta de Jador
ADVERTISEMENT

Ella de la „Puterea Dragostei” și manelistul Jador se află în mijlocul unui scandal după ce frumoasa brunetă a făcut o dezvăluire legat de o presupusă relație cu Dorian Popa. Cel care a lămurit situația este chiar manelistul care a făcut declarații uimitoare.

Ce se întâmplă între Ella de la Puterea Dragostei și Dorian Popa

Îndrăgitul cântăreț de manele Jador a făcut o serie de dezvăluiri intime din relația cu frumoasa brunetă Ella de la Puterea Dragostei. Artistul a scos la iveală informații care să-i facă imaginea praf, după ce fosta sa iubită a lăsat să se înțeleagă recent că a avut o legătură cu Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din casa „Puterea Dragostei” de la Kanal D a mărturisit că frumoasă brunetă, Ella, a fost cea care l-a contactat pe actorul și cântărețul Dorian Popa în vederea unei… colaborări. Așadar, nu a fost deloc vorba de o relație amoroasă.

„Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât”, a spus Jador, prin Skype, despre relația cu Ella, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ella și Dorian Popa, colaborare sau relație amoroasă?

Supărat din cale afară pe femeia care i-a fost iubită în primele luni ale anului, Jador a lansat acuzații grave la adresa brunetei. Mai mult decât atât, manelistul a declarat că nu o mai vrea în viața sa pentru că aceasta ar fi vorbit în timpul relației cu foarte mulți bărbați, inclusiv cu Dorian Popa.

„Îmi spunea de unul care o suna, de altul, nu îmi plăcea chestia asta, sunt și eu bărbat…Uite, mi-a zis că vorbește cu Dorian Popa. A lăsat să se înțeleagă cine știe ce, dar la mijloc era altceva. Ea a fost cea care îl sunase… pentru un barter.

ADVERTISEMENT

În fine, mai bine să se sfârșească totul, eu vreau o altfel de fată lângă mine. Am să îi fiu poate alături în momente grele, dar doar atât”, a mai precizat Jador, în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D.

Cum a reacționat Ella de la Puterea Dragostei la acuzațiile lui Jador

Frumoasa brunetă nu a lăsat lucrurile în favoarea lui Jador, declarând că bărbatul are asemenea reacții pentru că nu mai formează un cuplu, Ella părăsind inclusiv locuința pe care o împărțeau. Concurenta a subliniat faptul că fostul iubit nici măcar nu a încercat să o facă să se simtă iubită.

ADVERTISEMENT

„El este frustrat că am plecat de acasă, dar eu nu pot să accept comportamentul lui dual. Nu pot să trec cu vederea faptul se așează cu nonșalanță lângă o fată, fără să aibă vreun scrupul, când eu sunt acolo și văd lucrurile astea.

Dacă tot vrei să faci ceva, păi, fă-o fără să știe nimeni. Dacă sunt iubită si respectată, eu nu plec niciodată de undeva, dar în cazul lui Jador nu am simțit că încearcă măcar să mă facă să mă simt așa cum îmi doresc”, a fost reacția brunetei la mărturisirea făcută de Jador.

 

ADVERTISEMENT