Life

Care este starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia la 10 zile după operația pe creier! ”În două-trei zile se termină”

Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, a dezvăluit cum se simte fiul ei după ce a suferit un atac vascular cerebral, în timp ce se afla în închisoare.
03.01.2023 | 21:52
Care este starea de sanatate a lui Leo de la Strehaia la 10 zile dupa operatia pe creier In douatrei zile se termina
Care este starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia la 10 zile după operația pe creier! Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Leo de la Strehaia trece prin clipe de coșmar după ce a suferit o intervenție dificilă pe creier. Aflat în spatele gratiilor, acesta a suferit un atac vascular cerebral, iar de mai bine de 10 zile se află internat în spital. Care este starea de sănătate descoperim chiar de la mama vedetei, care a oferit primele declarații.

Care sunt șansele de recuperare ale lui Leo de la Strehaia după operația pe creier!

În urmă cu mai bine de 10 zile Leo de la Strehaia a fost operat pe creier, iar intervenția pare să fi reușit, conform celor spunse de mama lui.

ADVERTISEMENT

Patroana, așa cum i se mai spune celei care i-a dat viață vedetei, este totuși îngrijorată pentru că Leo încă nu s-a ridicat din pat și nici nu s-a alimentat așa cum ar trebui.

După operație, el nu s-a sculat. E tot cu fața în sus de 12 zile aproape. Stă tot cu fața în sus. De mâncat nu prea a mâncat, acum a mâncat două linguri de iaurt, o gură de banană. Nu prea e mâncare asta. Are un furtun, cu care îi dădea pe gât”, mărturisit mama lui Leo de la Strehaia pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

”Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde”

De când fiul ei a suferit atacul vascular cerebral și a fost operat, mama lui Leo de la Strehaia nu s-a dezlipit de spital.

Mai mult, patroana, de mai bine de 10 zile, doarme în mașină, pentru că nu este lăsată să stea la căpătâiul băiatului ei și cere mereu informații de la oricine îi iese în cale.

ADVERTISEMENT

Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc. Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte.

De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare. Numai pe spate, prieteni”, a declarat Patroana.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus doctorul, care l-a internat prima dată aici, că a stat acolo la el, i-a făcut mult tratament, i-a băgat toate felurile de tratament. A zis: Dacă nu te duci să-l operezi, dacă are șansă, de ce să nu-i mai dai o șansă? Dacă nu-l operezi, în două-trei zile se termină”, a mai adăugat mama vedetei.

ADVERTISEMENT