Life

Care este starea lui Nelu Vlad după 5 zile petrecute la spital: ”Parcă se îmbunătățește situația”

Cum se simte Nelu Vlad, solistul formației Azur, la 5 zile de când a fost internat într-o unitate medicală. Ce a mărturisit.
01.02.2024 | 16:05
Care este starea lui Nelu Vlad dupa 5 zile petrecute la spital Parca se imbunatateste situatia
Cum se simte Nelu Vlad, solistul formației Azur, la 5 zile de când a fost internat într-o unitate medicală. Ce a mărturisit. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Care este starea lui Nelu Vlad după 5 zile petrecute la spital. Situația cântărețului pare să se îmbunătățească la scurtă vreme după ce cadrele medicale care l-au consultat au descoperit că are un hematom pe creier.

Cum se simte Nelu Vlad, solistul formației Azur, la 5 zile de când a fost internat într-o unitate medicală. Ce a mărturisit

Cum se simte Nelu Vlad, solistul formației Azur, la 5 zile de când a fost internat într-o unitate medicală. Ce a mărturisit vedeta care se află în continuare în spital, acolo unde primește îngrijiri pentru a se face bine.

ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț primește un tratament care își face efectul, mai ales în privința vederii sale. Nu mai observă lucrurile duble, ci totul a revenit la normal din acest punct de vedere. În plus, a reușit să se dea jos din pat.

„E a cincea zi. Și din zi în zi parcă se îmbunătățește situația. Îmi revine vederea normală, pentru că vedeam dublu și era foarte obositor. Trebuia să văd cu un ochi sau să țin ochii închiși.

ADVERTISEMENT

Și astăzi și ieri am reușit să cobor din pat și să merg singur”, a spus Nelu Vlad în emisiunea Star Magazin de la Antena Stars. Artistul speră ca în următoarele zile să se refacă complet și să fie externat.

Nelu Vlad, nevoit să ia o pauză de la concerte și evenimente

Nelu Vlad se vede nevoit să ia o pauză mai lungă de la concertele și evenimentele pe care le desfășoară perioada aceasta. Solistul formației Azur crede că cel puțin două săptămâni de repaos îi vor prinde foarte bine.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, are încredere că în numai 10 zile va fi într-o stare bună, însă pentru asta are nevoie de odihnă, refacere și relaxare. Cântărețul a ajuns pe mâinile medicilor după ce i s-a făcut rău chiar pe scenă.

Prima oară se află la un eveniment din Satu Mare, însă nu a dat importanță și a continuat să performeze. Ulterior, a ajuns în fața fanilor din Cluj-Napoca, unde și-a pierdut echilibrul și nu mai putea să urce pe scenă.

ADVERTISEMENT

De această dată a fost preluat de urgență de o Ambulanță. Din păcate, Nelu Vlad nu poate fi operat pentru problema medicală de care suferă pentru că hematomul se află într-un loc periculos, susțin doctorii.

ADVERTISEMENT