Life

Care sunt cele mai toxice alimente din comerț. Nutriţionistul Marius Văduva a realizat o listă specială. Pe ce loc e zahărul

Cele mai toxice alimente din comerț pe care le consumăm, enumerate de nutriționistul Marius Văduva. Pe ce loc se clasează zahărul.
26.05.2023 | 07:50
Care sunt cele mai toxice alimente din comert Nutritionistul Marius Vaduva a realizat o lista speciala Pe ce loc e zaharul
Alimentele toxice care ne creează cancer și pe care trebuie să le evităm. Ce spune nutriționistul Marius Văduva. Sursa foto: Foodstory, iThink, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alimentele pe care le consumăm sunt de multe ori cei mai mari inamici ai noștri. Asta din cauză că ne pot crea boli grave, precum cancerul, și începem astfel o luptă între viață și moarte. Nutriționistul Marius Văduva atrage atenția să fim atenți la hrana zilnică și a făcut o listă cu produsele pe care trebuie să le evităm.

Cele mai nocive produse pe care le mâncăm. Nutriționistul Marius Văduva spune că trebuie să le evităm

Nutriționistul Marius Văduva a vorbit despre acest subiect după ce soția lui a avut cancer, din cauza alimentației toxice, despre care credea că e sănătoasă.Ulterior, ca să se vindece, femeia nu a apelat la ședințe de chimioterapie sau radioterapie, ci și-a modificat stilul de viață, inclusiv cel alimentar.

ADVERTISEMENT

Când a aflat că suferea de cancer, Annemarie Văduva era vegetariană de peste un deceniu, mai exact, de 18 ani, și raw vegană de patru ani. Din dorința de a-i ajuta și pe alții să conștientizeze că hrana nu le este cel mai bun prieten întotdeauna, Annemaria Văduva a scris o carte și împreună cu soțul ei, Marius Văduva, au dezvoltat o metodă de detoxifiere.

”Prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. (…) Am mai consumat din când în când și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur”, a declarat Annemarie Văduva, ono-nutriționist, la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Marius Văduva și soția au astăzi o clinică prin care ajută oamenii să se vindece de boli prin metoda lor Detox Nutri Fit. De altfel, atunci când un pacient pleacă din cabinetul lor, o va face respectând, printre altele, o listă de alimente pe care va trebui să nu le mai mănânce niciodată. Iată un top cinci, realizat de specialist:

  • Pe locul 1 se află uleiul de palmier,
  • Pe locul 2 este zahărul,
  • Pe locul 3 se clasează arahidele,
  • Pe locul 4 se situează grătarul cu cărbuni,
  • Pe locul 5 sunt băuturile carbogazoase.
ADVERTISEMENT

 ”Când vine un pacient și intră la noi, îi spun de la început. Când veți pleca după această întâlnire, veți pleca cu liste de alimente permise și interzise. Iar dacă aceste liste de alimente permise și interzise nu le putem găsi împreună un acord în care să funcționăm de acum încolo, să fim împreună, noi nu vă luăm de pacient.

50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția”, a precizat onco-fitoterapeutul Marius Văduva pentru sursa precizată anterior. De asemenea, într-o emisiune online, a aceluiași post, expertul a spus că peștele trebuie inclus printre alimentele de bază, în vindecarea de cancer.

ADVERTISEMENT

Mariu Văduva, despre peștele consumat regulat: ”La cel puțin 50% cancerele ar fi mai mici sau deloc”

Nutriționistul Marius Văduva sugerează peștele ca un produs sănătos, în combaterea cancerului, fiindcă este o sursă naturală și primară, de altfel, de unde putem obține Omega 3, adică acizii grași necesari bunei funcționări a organismului uman.

”Dacă astăzi s-ar pune în practică, vă garantez că la cel puțin 50% cancerele ar fi mai mici sau deloc. Dar acest factor de Omega 3 din corpul uman, pe care nu putem să-l primim din vegetale, ci numai din sursă de pește, în mod special, mai există posibilitatea să-l iei din uleiul de in sau din uleiul de măsline, dar nu se asimilează bine”, a explicat Marius Văduva, în emisiunea iThink.  

ADVERTISEMENT