Sport

Carla Suarez Navarro, drumul de la diagnosticul de cancer la viața de mamă. Fosta jucătoare de tenis a născut gemeni. Update

Viața Carlei Suarez Navarro a fost un adevărat carusel în ultimii ani. Ea a fost disgnosticată cu cancer, dar a învins boala și acum a născut gemeni.
03.06.2023 | 22:34
Carla Suarez Navarro drumul de la diagnosticul de cancer la viata de mama Fosta jucatoare de tenis a nascut gemeni Update
Fosta jucătoare de tenis Carla Suarez Navarro, care a reușit să învingă cancerul, a născut două fetițe gemene la începutul lunii iunie
ADVERTISEMENT
03-06-2023
19:42

Carla Suarez Navarro a născut gemeni

Fosta jucătoare de tenis Carla Suarez Navarro, care a reușit să învingă cancerul, a născut două fetițe gemene la începutul lunii iunie.

”Le-au pus același nume, dar literele au o ordine diferită”, au scris jurnaliștii de la As despre numele celor două fetițe. Acestea se numesc Ona și Noa, iar ibericii consideră neobișnuit jocul de cuvinte ales de Suarez Navarro și partenera sa de viață, jucătoarea de fotbal Olga Garcia.

În 2020, anul în care își programase retragerea din tenis, jucătoarea din Spania a primit o veste devastatoare, fiind diagnosticată cu limfonul Hodgkin. A fost o lovitură greu de acceptat, dar sportiva a luptat ca o eroină pentru viața sa.

Însărcinată în 6 luni, Carla Suarez Navarro a postat o fotografie emoționantă

După opt luni în care a făcut chimioterapie, Carla Suarez Navarro a anunțat fericită că a reușit să învingă cancerul. Dar mai mult decât atât, iberica a revenit pe terenul de tenis și a participat la Roland Garros 2021. Ea a mai jucat până la finalul anului când a decis să pună capăt carierei.

ADVERTISEMENT

Trecută prin cele mai grele momente ale vieții, pentru fosta ocupantă a locului 6 în clasamentul WTA nu a mai fost o problemă să recunoască faptul că este lesbiană și a dezvăluit că se află într-o relație cu Olga Garcia, jucătoare de fotbal la Logrono și care a adunat 32 de selecții la naționala Spaniei.

La finalul anului trecut, Carla Suarez Navarro a dat marea veste că este însărcinată. Acum, la trei luni de la anunț, iberica a postat o fotografie cu burtica de gravidă și a anunțat că bucuria este dublă, deoarece împreună cu partenera sa așteaptă gemeni, care urmează să se nască în iunie.

ADVERTISEMENT

În poza publicată pe rețelele de socializare, Olga Garcia sărută burtica lui Suarez Navarro. ”Acum câteva luni am anunțat foarte încântate că vom fi mame. Câteva zile mai târziu, ne-au făcut o bucurie dublă. GEMENI PE DRUM! Ssă ne bucurăm împreună de această nouă fază”, a scris fosta jucătoare de tenis.

Suarez Navarro, prea puține trofee pentru talentul arătat

”Este o bucurie incredibilă. Atât eu, cât și partenera mea simțim o responsabilitate enormă, este o mândrie că am făcut acest pas și suntem foarte încântate să împărtășim cu voi această veste.

ADVERTISEMENT

Olga și cu mine am vrut să extindem această familie. După retragerea mea din sport, am considerat că este momentul ideal și suntem foarte entuziasmate. Suntem încă tinere și abia așteptăm să avem această experiență”, spunea Suarez Navarro la finalul anului trecut.

Cea mai bună clasare a Carlei a fost locul 6 mondial, iar cel mai bun rezultat la un Grand Slam a fost sferturi de finală. Ce-i drept, a pierdut de șapte ori în această fază a competiției la turneele majore. Deși înzestrată cu atât de mult talent, a luat doar două titluri WTA în carieră: Oeiras 2014 și Doha 2016. Alte nouă finale pierdute.

ADVERTISEMENT

Doar că aceste cifre nu spun totul. Profesional, Carla Suarez Navarro a oferit cel mai frumos rever din circuitul feminin. O lovitură pe care iberica o executa cu o singură mână, ceva ce rar mai întâlneşti în tenisul din ziua de azi. Cu atât mai puţin în cel feminin. Esteticienii tenisului au adorat-o pentru asta.

ADVERTISEMENT