Life

Carmen Brumă a împlinit 45 de ani. Secretul siluetei impecabile, dezvăluit de iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă își sărbătorește ziua de naștere. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit care sunt planurile pe care le are, dar și cum se menține în formă maximă.
09.05.2022 | 17:53
Carmen Bruma a implinit 45 de ani Secretul siluetei impecabile dezvaluit de iubita lui Mircea Badea
Carmen Brumă, zi de naștere. Ce trucuri are vedeta pentru o siluetă trasă prin inel. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a împlinit vârsta de 45 de ani. Vedeta le-a spus tuturor care este secretul unei siluete impecabile, cheia fiind întotdeauna disciplina. De asemenea, șatena are câteva sfaturi pe care se bazează.

Carmen Brumă, zi de naștere. Ce trucuri are vedeta pentru o siluetă trasă prin inel

Carmen Brumă împlinește 45 de ani în data de 9 mai. Vedeta are un stil de viață sănătos și echilibrat, dovadă că are o siluetă trasă prin inel pe care dorește să o păstreze și mai departe. Partenera lui Mircea Badea a spus care este secretul său.

ADVERTISEMENT

„Azi: 45. Planuri de viitor: să mă țin bine”, a scris iubita lui Mircea Badea pe pagina de Instagram, unde a primit numeroase urări din partea fanilor.

„Să fii sănătoasă și iubită! De ținut bine… absolut nicio probelmă, ești vis”, este mesajul transmis de Mihaela Rădulescu la adresa antrenoarei de fitness.

ADVERTISEMENT

Simona Pătruleasa și Bogdan Boantă se numără printre vedetele care nu au trecut cu vederea ziua de naștere a lui Carmen Brumă, frumoasa șatenă postând o imagine în costum de baie care îi scoate în evidență abdomenul plat.

Carmen Brumă, trucuri în alimentație. Ce greutate are

Carmen Brumă are mai multe programe de antrenamente, însă pune mare accent pe alimentație. Vedeta face mișcare în fiecare zi și nu merge la sală, în momentul de față precizând că are în jur de 58 de kilograme.

ADVERTISEMENT

„Alimentația este baza, mișcarea este facultativă, dar asta nu înseamnă că nu este importantă în procesul de menținere și pentru o stare foarte bună de sănătate.

Mușchiul de porc este o carne sănătoasă, din punct de vedere calorică este similară cu pieptul de pui și este mult mai gustoasă. Merge alături de o salată, dar mare atenție, să nu excludem carbohidrații. 

ADVERTISEMENT

Important e ce carbohidrați alegem. Dimineața punem mânca un iaurt cu fulgi de ovăz, la prânz facem o ciorbă cu două linguri de smântână și două felii de pâine. Seara mai ușor, mai multe legume. 

Eu fac de ani de zile mișcare acasă, nu mă duc la sală. Eu asta propun, mișcarea făcută acasă fără niciun fel de accesorii complicate”, a spus Carmen Brumă în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT