Life

Carmen Brumă, imagini needitate în online. Cum arată iubita lui Mircea Badea la 44 de ani

Carmen Brumă arată fenomenul la cei 44 de ani pe care-i are. Acesta este și motivul pentru care le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online cum arată fără niciun fel de filtru sau retuș.
05.06.2021 | 13:27
Carmen Bruma imagini needitate in online Cum arata iubita lui Mircea Badea la 44 de ani
Carmen Brumă, imagini needitate în online. Cum arată iubita lui Mircea Badea la 44 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita prezentatorului Mircea Badea a distribuit pe rețelele de socializare o filmare de la un shooting foto de excepție. Vedeta a apărut în mai multe costume de baie, care i-au scos în evidență formele de invidiat și trupul sculptat datorită sportului.

Frumoasa blondină a filmat mai multe cadre de la respectiva ședință. În plus, Carmen Brumă a ținut să menționeze că video-ul respectiv nu are niciun filtru, ea acceptându-și corpul de foarte mulți ani de când s-a dedicat nutriției și sportului.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, apariție de senzație. Iubita lui Mircea Badea, fără filtru

„Șoc, cum arată Brumă fără photoshop”, este mesajul care însoțește filmulețul postat de iubita lui Mircea Badea, pe pagina sa de Instagram.

Așa cum era de așteptat blondina a primit foarte multe aprecieri din partea fanilor, care au remarcat frumusețea ei, dar mai ales trupul demn de o femeie de 20 de ani. Ce-i drept, jurnalista se simte mult mai tânără decât este în realitate.

ADVERTISEMENT

„Apelativul topmodelă ți se potrivește mănușă. Ești autentică și simpatică”, „Încă există unii care nu au înțeles că dacă nu ai pătrățele, poți să photoshopezi până mâine și tot degeaba”, „Felicitări că ne inspiri și motivezi”, sunt o parte dintre comentarii.

Carmen Brumă reușește să stârnească invidia celor din jur, motiv pentru care a vrut să le arate internauților cum este în realitate. Vedeta este la fel de frumoasă fie că folosește programe de editat, fie că apare complet naturală, în public.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV este recunoscută și apreciată pentru silueta pe care o afișează pe rețelele de socializare. Ea nu ezită să se pozeze în costum de baie sau în ținute sumare, cum a fost rochia lungă de la Gala Unica unde nu a purtat  lenjerie intimă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Cum se menține în formă maximă Carmen Brumă. Secretul a fost dezvăluit

Carmen Brumă are câteva reguli stricte de la care nu se abate niciun pas. Vedeta este foarte atentă la alimentație și nu consumă zilnic aceleași produse, diversificarea fiind foarte importantă pentru ea. Așadar, ”dietele” pe care le ține diferă de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

Pe lângă alimentația sănătoasă, frumoasa blondină pune foarte mare accent și pe sport. Activitatea fizică este realizată constant și susținut, beneficiile de ordin psihic fiind unele foarte mari din punctul ei de vedere.

„Am început să fac sport serios și constant acum aproximativ 20 de ani după ce în adolescență am avut o problemă cu greutatea în exces – aveam cu 35 de kilograme mai mult decât acum.

După ce am slăbit, m-am apucat intensiv de sală, și de atunci  mișcarea face parte din rutina mea”, a mărturisit iubita lui Mircea Badea în urmă cu ceva timp, scrie adrenallina.ro.

ADVERTISEMENT