Life

Carmen de la Sălciua are o dorință clară. Vrea să devină mamă după Paște

Carmen de la Sălciua vrea să devină mamă după Paște. Dorința cântăreței de muzică de petrecere este una clară pentru acest an.
18.03.2023 | 00:02
Carmen de la Salciua are o dorinta clara Vrea sa devina mama dupa Paste
Carmen de la Sălciua vrea să devină mamă alături de soțul ei. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua își dorește foarte mult să devină mamă cât mai curând. Artista de muzică de petrecere a spus că cea mai mare dorință a sa este să aibă un copil după Paște.

Carmen de la Sălciua are o dorință clară. Vrea să devină mamă după Paște

Carmen de la Sălciua își dorește foarte mult să devină mamă, iar artista spune că dorința ei de la Iepurașul de Paște este clară. Ea vrea să devină mamă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua nu este însărcinată acum, dar planul ei și al soțului său este să devină părinți în 2023. Aceasta ar fi prima dată când ar deveni mamă.

De asemenea, vedeta a spus că nu are preferințe de sex pentru viitorul său copil. În schimb, Carmen de la Sălciua și soțul ei vor să aibă o fetiță sau un băiețel sănătos.

ADVERTISEMENT

„Sperăm ca după Paște, Iepurașul, să ne aducă un copil. Momentan nu sunt însărcinată, dar îmi doresc ca anul acesta să rămân gravidă.

În rest nu vreau nimic de la Iepuraș, anul ăsta și eu și Marian vrem să devenim părinți. Nu cer de la Dumnezeu să fie băiat sau fată, vreau doar să fie un copil sănătos și norocos în viață, atâta tot”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Click!

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a măritat cu Marian Corcheș acum șase luni

Carmen de la Sălciua și iubitul ei s-au căsătorit în mare secret acum șase luni. Cei doi au o relație de mai mult timp, iar artista și-a mai exprimat dorința de a deveni mamă.

Carmen de la Sălciua muncește mult, dar acum vrea să aibă și propria ei familie. Tocmai de aceea, artista vrea să devină mamă în 2023.

ADVERTISEMENT

Artista nu a vrut să spună despre nunta sa pentru că a considerat că sunt oameni care nu i-ar fi dorit binele. Vedeta nu a vrut să se umple de negativitate în ziua cununiei sale.

ADVERTISEMENT