Life

Carmen de la Sălciua, contra buletinelor cu cip: ”Vremurile sunt ale celui rău. Lumea aplaudă în masă”

Carmen de la Sălciua este contra buletinelor cu cip, acte care vor fi emise în toată țara, până la finalul anului 2023 și care vor fi diferite față de cele normale.
01.02.2023 | 00:02
Carmen de la Salciua contra buletinelor cu cip Vremurile sunt ale celui rau Lumea aplauda in masa
Carmen de la Sălciua a fost de curând la Ierusalim. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a vorbit cu fanii ei despre cărțile de identitate electronice cu cip, despre care autoritățile au anunțat de curând că le vor introduce până la finalul anului 2023.

Carmen de la Sălciua nu este de acord cu buletinele cu cip. Motivul religios invocat de artistă

Întrebată ce părere are despre noile buletine, artista a spus că sunt un semn diavolesc, despre care scrie în Biblie și pe care unii oameni le vor considera parte din evoluția tehnologică.

ADVERTISEMENT

Totodată, cântăreața de manele este de părere că asistăm la o ”dezumanizare”, la care lumea aplaudă într-un număr foarte mare, ”din păcate”.

”Nu mă miră! Știam asta! Toate cărțile Sfinților Părinți, Biblia și peste tot se spune asta! Pentru cine vrea să audă și să vadă vremurile sunt ale celui rău.

ADVERTISEMENT

Pentru cine își acoperă cunoștiința cu argumente, va fi un simplu buletin…și vor vedea tehnologia ca pe ceva benefic. Eu una nu o văd ca pe ceva benefic.

Mi se pare o dezumanizare la care lumea aplaudă în masă. Din păcate.”, a transmis îndrăgita solistă, pe Instagram, și care de curând a vizitat Ierusalim pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta buletincul cu cip

Cuvintele vedetei au venit după ce, zilele acestea, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pus în dezbatere un proiect ce prevede eliberarea noilor buletine până la finalul anului.

În același proiect se mai menționează faptul că statul va suporta costul pentru înmânarea noii cărți de identitate. De asemenea, actul va avea o altfel de structură, cum ar fi: locul nașterii va fi doar în format electronic, adresa de domiciliu nu va apărea și verso sau nu va mai fi nevoie de prezentarea certificatelor de stare civilă.

ADVERTISEMENT

În cazul minorilor de 14 ani, buletinele cu cip se vor elibera, opțional, decizia aparținând părinților copilului sau unui alt tutore legal.

ADVERTISEMENT