Life

Carmen de la Sălciua și-a schimbat iar look-ul. Cum și-a vopsit părul manelista

Carmen de la Sălciua și-a schimbat iar look-ul. Fanii manelistei sunt mai mult decât încântați de noua imagine a artistei, una care este mereu în centrul atenției.
18.06.2022 | 21:07
Carmen de la Salciua sia schimbat iar lookul Cum sia vopsit parul manelista
Carmen de la Sîlciua s-a făcut blondă. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este extrem de deschisă provocărilor. Vedeta a trecut prin mai multe schimbări pe toate planurile și a luptat pentru fericirea ei. Pe lângă schimbările din plan personal, fiind acum la un pas de căsătorie, vedeta a recunoscut că a trecut și pe la medicul estetician, dar nu puține au fost dățile când s-a lăsat și pe mâna specialiștilor din saloanele de înfrumusețare.

Carmen de la Sălciua și-a vopsit părul blond

De când se află în lumina reflectoarelor, logodnica lui Marian Corcheș acordă o atenție sporită felului în care arată. Manelista și-a schimbat de multe ori culoarea părului. Ea a trecut de la o extremă la alta, de la blond, la brunet, încercând chiar și șatenul, dar a și renunțat la părul lung.

ADVERTISEMENT

În urmă cu patru luni, artista s-a tuns scurt, în ciuda unor păreri venite din partea fanilor, care nu au fost deloc mulțumiți de noul său look. Carmen a revenit pentru scurt timp și la culoarea sa naturală, șaten închisă.

Carmen
Carmen de la Sălciua și-a schimbat look-ul. Sursa foto: arhiva personală.

”Mereu găsesc ceva să schimb. Mi-am făcut curaj să abordez o nouă schimbare, chiar dacă am trecut prin foarte multe schimbări. Părul scurt mi se pare o provocare prea mare de încercat, dar mi-am călcat pe suflet”, spunea Carmen de la Sălciua, despre care s-a spus într-o vreme că ar fi gravidă. Însă manelista a dezmințit zvonurile, dar a spus că și-ar dori enorm o fetiță.

ADVERTISEMENT

O perioadă a purtat peruci

Dornică de noutăți, vedeta a purtat o vreme perucă, pe care a schimbat-o, periodic. Mulți s-au întrebat de ce manelista a recurs la perucă și atunci ea a explicat că a vrut să își protejeze părul, pentru ai reda strălucirea și vitalitatea.

Însă, Carmen susține că i-a tot deschis culoarea părului, până când, ea s-a afișat în fața internauților total schimbată.

ADVERTISEMENT

Ultimele imagini care fac înconjurul internetului o înfățișează pe Carmen de la Sălciua cu părul scurt, dar în totalitate blond. Schimbare făcută de manelistă pare să fie, de această dată, pe placul celor care fac parte din comunitatea sa online.

Internauții sunt de părere că, așa cum este acum artista, blondă și cu părul mult mai scurt, Carmen de la Sălciua arată cel mai bine.

ADVERTISEMENT

”Ești superbă”, ”Blond este perfect”, ”Îți stă bine”, ”Îmi place așa”, ”Frumoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile prietenilor ei virtuali, care s-au bucurat mult de schimbarea făcută de manelistă.

Carmen de la Sălciua colaborează cu nimeni altul decât saxofonistul Nelu Popa, de 14 ani. 

ADVERTISEMENT