Life

Carmen de la Sălciua, transformată radical. Uimitor cum arăta înainte

10.08.2020 | 16:07
Carmen de la Salciua transformata radical Uimitor cum arata inainte
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este o cântăreață de muzică de petrecere extrem de apreciată și frumoasă, însă nu mai arată deloc ca atunci când a apărut prima oară în industria muzicală. Bruneta s-a schimbat complet de la prima sa apariție pe canalul de Youtube, mai ales după ce a descoperit operațiile estetice.

Vedeta arată impecabil și face furori cu imaginile pe care le postează în mediul online, dar puțină lume știe cum arăta înainte. Fără prea mult machiaj și ținute simple, așa arăta Carmen de la Sălciua în primul clip postat pe canalul de Youtube unde imita mai multe voci.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în anul 2016, postarea fiind făcută chiar de fostul soț Culiță Sterp. În videoclip artista apare ca o fată simplă, fără haine decoltate și extravagante, dar iată că anii au trecut și acum s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Carmen de la Sălciua, prima apariție în mediul online. Cum arăta în urmă cu 4 ani

Cunoscuta cântăreață a devenit un alt om de la prima sa apariție în mediul online și până acum. Carmen de la Sălciua era frumoasă și naturală în urmă cu câțiva ani, dar acum reușește să întoarcă toate privirile datorită formelor de invidiat pe care le are.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, artista și-a făcut câteva mici retușuri în cabinetul medicului estetician, iar rezultatul este unul pe măsură. Fosta soție a manelistului Culiță Sterp arată super bine și poate încerca cu succes o carieră în lumea modei, dacă nu mai merge cu muzica.

Carmen de la Sălciua înainte de operațiile estetice
Carmen de la Sălciua înainte de operațiile estetice. Sursa foto: captură video Youtube

Ce operații estetice are frumoasă cântăreață, Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua nu s-a ferit niciodată să recunoască că a apelat la chirurgia estetică. Vedeta a mărturisit că și-a operat nasul, și-a pus acid hialuronic în buze și a recurs la unele îmbunătățiri care o fac să se simtă excelent în propria piele.

ADVERTISEMENT

Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc!

De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa! 

ADVERTISEMENT

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea!”, scria la un moment dat artista pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT