Life

Carmen de la Sălcuia refuză vaccinul anti-Covid. Declarațiile halucinante făcute de artistă

26.12.2020 | 19:59
Carmen de la Salcuia refuza vaccinul antiCovid Declaratiile halucinante facute de artista
ADVERTISEMENT

Carmen Sălciua face parte din persoanele care se opun cu vehemență vaccinării împotriva coronavirusului, fiind de părere că acest vaccin are legătură cu micro-ciparea populației.

Recent, au apărut diverse conspirații surprinzătoare cu privire la vaccinarea anti COVID-19, iar părerile sunt împărțite. Printre persoanele care se opun vaccinării se numără și Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, cei care nu sunt de acord cu vaccinarea au declarat că Bill Gates se folosește de acest vaccin pentru a implanta cipuri în corpul oamenilor și pentru a îi putea urmări pe aceștia, speculații pe care fondatorul Microsoft le-a negat.

Carmen de la Sălciua refuză să se vacineze împotriva COVID: “Are legătură cu cipul. Nu cred în acest vaccin”

Vaccinarea împotriva coronavirusului a devenit un subiect foarte controversat, mai ales de când s-a anunțat că acesta ajunge și în România. Tot mai multe persoane au lansat diverse conspirații în legătură cu vaccinul, despre care se spună că ar conține cipuri controlate prin 5 G.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, încercând să le răspundă fanilor la diverse curiozități. Un internaut a întrebat-o pe artistă ce crede despre vaccinarea împotriva coronavirusului și dacă este de părere că vaccinul are vreo legătură cu ciparea.

Interpreta de muzică de petrecere a declarat că refuză să facă vaccinul anti-COVID, fiind convinsă că se urmărește monitorizarea populației prin intermediul acestui vaccin.

ADVERTISEMENT

,,Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sf. Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să-l fac.”, a scris Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu este singura vedetă care se opune cu vehemență vaccinării. Recent, și Gigi Becali și-a expus părerea cu privire la controversatul vaccin.

ADVERTISEMENT

“Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri.”, a declarat omul de afaceri pentru România TV.

ADVERTISEMENT