Life

Carmen Grebenișan, despre rolul femeii! Declarațiile care vor inflama adeptele mișcării feministe: „Bărbatul să aibă grijă de ea”

Vedetele au spus ce nu-și doresc să audă de la un bărbat. Carmen Grebenișan a făcut declarații interesante despre poziția femeii în societate.
02.11.2022 | 11:38
Carmen Grebenisan despre rolul femeii Declaratiile care vor inflama adeptele miscarii feministe Barbatul sa aiba grija de ea
Carmen Grebenișam, declarații despre rolul femeii în societate. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi din țară, a dezvăluit ce nu ar trebui niciodată să audă o femeie din partea unui bărbat. Totuși, declarațiile sale sunt unele care le-ar putea deranja pe feministe.

Carmen Grebenișan a făcut declarații interesante despre poziția femeii în societate. Feministele s-ar putea revolta

Patriarhatul se vrea îndepărtat cu orice preț, iar în ultima vreme, mai multe vedete au făcut declarații ce le-au deranjat pe susținătoarele femeilor: de la cazul George Buhnici, care în vară a fost în centru atenției după ce a susținut că merge la plajă să vadă piele, nu celulită și până la situația recentă a lui Cezar Ionașcu, fostul Ozanei Barabancea criticând-o dur pe Delia pentru decizia de a nu avea copiii. 

ADVERTISEMENT

De această dată, cea care s-ar putea să le supere pe adeptele mișcării feministe este Carmen Grebenișan. Întrebată ce nu ar trebui ca o femeie să audă vreodată din partea unui bărbat, influencerița a făcut câteva declarații interesante.

Buna prietenă a Alinei Ceușan a explicat că femeia este clădită astfel încât să fie protejată de bărbați, iar acesta nu trebuie să-i adreseze cuvinte care ar putea să o descurajeze în vreun fel.

ADVERTISEMENT

„Să nu-i adreseze cuvinte urâte, jignitoare. Și nici măcar să ridice tonul. Chiar sunt de părere că un bărbat ar trebui să știe să-și managerieze emoțiile în așa fel încât să nu se simtă inferioară, chiar dacă ea este…prin constituție…

Mă, rog. E făcută de fel, cumva, să fie mai îngrijită decât bărbatul și bărbatul să aibă grijă de ea”, a declarat Carmen Grebenișan pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, când situația este privită invers, Carmen Grebenișan este de părere că și bărbații sunt sensibili și că, la rândul lor, ar trebui tratați cu blândețe și înțelegere.

„Chiar dacă avem impresia că bărbații sunt foarte puternici, de multe ori sunt mai sensibili decât noi. Noi ne permitem uneori să urlăm la ei și chiar rămâne amprenta acolo. Și bărbații plâng câteodată”, a explicat influencerița.

ADVERTISEMENT

Sensy sfătuiește femeile să fugă de bărbații care nu le apreciază

De altfel, Sensy fosta concurenta de la Bravo, ai stil!, le-a sfătuit pe femei să fugă de bărbații care nu le apreciază, le jignesc și le sugerează să le schimbe.

„Automat, când bărbatul de lângă tine te subapreciază și-ți mai și spune: ‘Te-ai îngrășat. Ești urâtă. De ce nu te mai machiezi? Dă-te și tu cu un parfum! Nu ești bună de nimic, nu faci nimic bine!’. Fugi!”, a susținut Sensy.

ADVERTISEMENT