Life

Carmen Harra a spus cu cine poate Oana Roman să-și refacă viața sentimentală: „Pare să fie un om din politică”

La început de an, Carmen Harra a oferit detalii incredibile despre despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei, tatăl fiicei sale.
08.01.2024 | 09:06
Carmen Harra a spus cu cine poate Oana Roman sasi refaca viata sentimentala Pare sa fie un om din politica
Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă definitiv în 2023/ sursa foto: instagram, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2023 a fost unul dificil pentru Oana Roman! Fiica lui Petre Roman a divorțat de Marius Elisei, tatăl fiicei sale, după mai bine de 10 ani de iubire. Cei doi au ales să o ia pe drumuri separate. La scurt timp, bărbatul și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Recent, Carmen Harra a vorbit despre separarea celor doi, precizând că și Oana Roman va avea un alt partener de viață.

Cu cine își va reface viața Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă definitiv în 2023. În ultimii ani, relația lor a trecut prin multe încercări, dar în cele din urmă, au ajuns să-și spună adio pentru totdeauna. După ce s-a despărțit de Marius Elisei, vedeta a rămas să aibă grijă de fiica lor, Isabela, iar bărbatul și-a refăcut viața amoroasă în compania unei brunete.

ADVERTISEMENT

„37… a venit neașteptat de frumos. Cu liniște și fericire. Îi mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru răsplata pe care mi-a dat-o. Demult n-am mai gustat din fericire”, scria Marius Elisei pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu noua sa iubită.

Invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, clarvăzătoarea Carmen Harra nu s-a sfiit să vorbească despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei. Aceasta a făcut previziuni în ceea ce privește viitorul celor doi.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra, dezvăluiri despre divorțul celor doi

Conform lui Carmen Harra, responsabilă de divorț ar fi chiar fiica lui Petre Roman. Vedeta se plângea în repetate rânduri pe tatăl fiicei sale că nu se preocupă așa cum ar trebui de creșterea acesteia. În plus, ea povestea că a încercat să-și repare mariajul, dar a fost în zadar. Pe de altă parte, Marius Elisei nu și-a dorit să divorțeze.

„Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el. Chiar dacă lucrurile par altfel. Divorțul este generat de ea, nu de el. Între ei este o relație de înțelegere, nu este neapărat o relație de mare iubire. Ei se înțeleg.

ADVERTISEMENT

Nu e o relație de suflete pereche, dar ei s-au completat întotdeauna foarte bine. Dacă ea a hotărât ca acest divorț să fie definitiv, blamându-l pe el, adevărul este undeva la mijloc.”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii.

Marius Elisei, din nou tătic?

Cât despre Marius Elisei, el ar putea deveni tătic pentru a doua oară. De asemenea, Oana Roman își va reface viața sentimentală puțin mai târziu, cu un om cunoscut din politică.

ADVERTISEMENT

„Pe el îl văd într-o altă relație și având un copil cu altcineva în viitorul apropiat. Pentru ea, puțin mai greu, dar și la ea aduce pe altcineva în viața ei, care pare să fie un om din politică. S-ar putea să intre în viața ei în următoarele 8 luni sau un an.”, a mai dezvăluit Carmen Harra.

ADVERTISEMENT