Life

Carmen Harra vine cu alte profeții despre anul 2024. Scriitoarea bagă spaima-n lume!

Carmen Harra a făcut noi profeții despre cum va fi anul 2024. Scriitoarea specializată în psihologie bagă spaima-n lume!
31.12.2023 | 16:23
Carmen Harra vine cu alte profetii despre anul 2024 Scriitoarea baga spaiman lume
Carmen Harra face previziuni uluitoare! Foto: carmenharra.com
ADVERTISEMENT

Carmen Harra i-a obișnuit pe români cu profețiile sale, pe care le face an de an sau de fiecare dată în preajma unui eveniment important, cum sunt, de pildă, alegerile electorale.

Carmen Harra, profeții incredibile despre anul 2024

Controversata prezicătoare a dat chix cu multe din viziunile sale. Cea mai notorie profeție greșită este cea făcută în anul 2016, când spunea că Hillary Clinton va deveni prima femeie președinte a Statelor Unite.

ADVERTISEMENT

Universul și alegătorii americani au contrazis-o pe cea care se laudă că tot ce spune se întâmplă. Așa cum știm, atunci a fost ales Donald Trump.

În ciuda previziunilor neîndeplinite, Carmen Harra continuă să stârnească interesul celor care cred în clarviziuni. Pentru anul 2024, fosta cântăreață anunță un cutremur uriaș!

ADVERTISEMENT

Carmen Harra susține că 2024 va fi un an al colapsului economic și îi sfătuiește pe oameni să investească banii pe care îi produc, nu să-i țină la ciorap. De asemenea, prezicătoarea a mai zis că este un an al unor schimbări radicale pe mai multe planuri, iar unele dintre ele ne vor uimi.

2024 va fi anul în care evenimentele majore se vor produce peste noapte, așa cum ne-am trezit în ultima perioadă cu tot felul de războaie, dar și anumite răsturnări de situație pe plan politic de la Vest la Est.

ADVERTISEMENT

Harra anunță cutremure, inundații, uragane

„Este un an care ne aduce în față evenimente bruște. Atenție la cutremure! Cel mai mare cutremur s-a întâmplat în 1952 în California. Fenomenul vine înapoi pe teritoriile unde cutremurele s-au mai produs. 2024 este un pericol pentru zona Vrancei, deci trebuie să fiți atenți și la aspectul ăsta.

Unde cutremurele au zguduit lumea în ultima sută de ani, să ne așteptăm la astfel de fenomene. Vor fi și uragane, inundații. Vor zgudui pământul și trebuie să fim atenți la elementele pe care 2024 le aduce. A ne pregăti înseamnă a preveni, a anticipa, a atenua consecințele unor lucruri de genul ăsta”, a spus Carmen Harra la WowNews.

ADVERTISEMENT