News

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în Germania, la decorarea președintelui României. Foto

15.10.2020 | 01:08
Ce rochie a purtat Carmen Iohannis in Germania la decorarea presedintelui Romaniei Foto
ADVERTISEMENT

Prima doamnă a României este foarte preocupată de aspectul ei fizic și acordă mare atenție aparițiilor ei publice. Aceasta a atras toate privirile cu toaleta ei, participând la decorarea președintelui Klaus Iohannis, care a primit premiul “Otto cel Mare”.

Presedintele Klaus Iohannis a primit astăzi, la Magdeburg, în Germania, premiul pentru “onorarea marilor merite în procesul european de unificare”, iar Carmen Iohannis a fost alături, ca de obicei, de soțul ei, purtând o rochie elegantă, în stilul său caracteristic.

ADVERTISEMENT

Premiul “Otto cel Mare” este acordat, o data la doi ani, organizațiilor sau personalităților care au merite deosebite in procesul european de unificare și în promovarea concepțiilor europene. Această distincție a fost acordată inițial în 2005, cu ocazia aniversării a 1.200 de ani de la întemeierea orașului Magdeburg.

Carmen Iohannis, apariție inedită la decorarea președintelui în Germania. Ce ținută a purtat prima doamnă

Astăzi a fost un moment foarte important pentru președintele României, acesta fiind decorat în Germania. De la eveniment nu a putut lipsi soția acestuia, Carmen Iohannis, care a surprins cu ținuta ei elegantă. Prima doamnă a purtat un outfit semnat Andreea Tincu, un designer român apreciat atât la noi în țară, cât și peste hotare.

ADVERTISEMENT
Carmen Iohannis, Klaus Iohannis
Carmen Iohannis, apariție inedită la decorarea președintelui în Germania. Ce ținută a purtat prima doamnă. Sursa foto: Instagram

Colecțiile semnate Andreea Tincu au fost prezentate pe podiumuri din Kiev, Amsterdam, Viena, Atena, Bucuresti, Sarajevo, Londra,Bucuresti, Iasi, Zagreb și altele. Andreea Tincu este absolventa a Universității de Arta „George Enescu” din Iasi și a colaborat cu ateliere de modă renumite, făcând haine pentru persoane celebre din showbiz și lumea politică.

Nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis poartă haine semnate Andreea Tincu, semn că cele două colaborează foarte bine, iar designerul se pliază perfect pe cerințele primei doamne. Vestimentația a fost special comandată pentru acest eveniment și a fost alcătuită dintr-o rochie și un pardesiu, din brocart italian, mătase și bumbac. 

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe președinte, acesta a purtat un costum elegant, asortat cu o cravată bleu ciel. Șeful statului a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare, referitor la importanta festivitate.

“Sunt deosebit de onorat să primesc astăzi, la Magdeburg, în condiții speciale, Premiul „Otto cel Mare”, o reconfirmare a angajamentului meu personal și al poporului român față de proiectul european, față de valorile și principiile democratice care ne-au adus împreună.” , a scris Klaus Iohannis în mediul online.

ADVERTISEMENT