ADVERTISEMENT
News

Carmen Iohannis, din nou singură la vot. Ce ținută a afișat soția președintelui. Video

Autor: Adrian Baciu | 27.09.2020 | 15:14
Carmen Iohannis, din nou singură la vot. Ce ținută a afișat soția președintelui. Video
Carmen Iohannis, din nou singură la vot. Ce ținută a afișat soția președintelui. Video Sursa foto - facebook

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a votat duminică, în Sibiu, la câteva ore după ce şeful statului a votat, la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

La fel ca în 2016, aceasta a venit singură în secția de votare unde este repartizată și nu a făcut declarații în fața presei.

Aceasta s-a prezentat la urne după ora 12:30, imediat după ce a ieșit de la slujba obișnuită la care participă în fiecare duminică.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a votat la Sibiu. În ce ținută s-a afișat

Similar scrutinului local din urmă cu patru ani, prima doamnă a statului s-a prezentat la vot fără soțul său, la Sibiu. După cum am aflat deja, Klaus Iohannis a votat în această dimineață, puțin după ora 9:00, la secția de votare de la liceul Jean Monnet din Capitală.

În ceea ce o privește, Carmen Iohannis a mers la urne în jurul orei 12:30 la secția amenajată la Școala nr. 4 din Sibiu, de pe strada Spartacus, conform Sibiu100.

ADVERTISEMENT
Carmen Iohannis, alegeri locale. Sursa foto: Colaj Youtube

Carmen Iohannis a ales să poarte în ziua alegerilor locale o rochie roșie, cu pete albastre. Întrucât la Sibiu a fost foarte rece, Carmen Iohannis si-a luat un pulover subțire deasupra. Prima doamna a purtat și o pereche de sandale negre, cu toc gros.

Carmen Iohannis a votat în Sibiu

Carmen Iohannis a votat în Sibiu

Geplaatst door Sibiu100% op Zondag 27 september 2020

Klaus Iohannis, vot în Capitală

Cu două ore mai devreme decât prima doamnă a votat și Klaus Iohannis. Președintele a ajuns la Liceul Jean Monnet, la ora 9:30. Șeful statului a venit singur, fără Carmen Iohannis, pentru că aceasta are buletinul la Sibiu.

ADVERTISEMENT

”Este o zi foarte importantă, ziua votului pentru alegerile locale. Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna cand sunt alegeri, e foarte, foarte important să mergem la vot, să nu-i lăsăm pe alții să decidă în locul nostru.

Iar astăzi, când îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, e foarte important să ne uităm bine la candidați și să-i alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim, pentru că până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată școala, dacă traficul e dirijat așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Vă îndemn pe toți, mergeți la vot!”, a declarat președinele Klaus Iohannis, după ce a votat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!