Life

Carmen Șerban a dat cărțile pe față. De ce nu s-a căsătorit până la 52 de ani: „Nu am muncit o viață să împart cu unul”

Carmen Șerban a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată. Ce spune despre cuplurile de artiști de la noi.
29.09.2023 | 00:08
Carmen Serban a dat cartile pe fata De ce nu sa casatorit pana la 52 de ani Nu am muncit o viata sa impart cu unul
Carmen Șerban a spus de ce nu s-a căsătorit niciodată. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Șerban a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa personală. Cântăreața a explicat cu subiect și predicat care este motivul pentru care nu a ajuns niciodată în fața altarului și a aruncat bomba despre cuplurile de artiști din România.

De ce nu s-a căsătorit Carmen Șerban niciodată

Carmen Șerban se află de ani buni în lumina reflectoarelor. A investit în muzică chiar și atunci când toți banii pe care îi câștiga îi investea tot în pasiunea sa, care nu îi aducea beneficii financiare. Și a făcut asta un deceniu.

ADVERTISEMENT

Tot de dragul carierei și-a pus pe locul doi viața personală. A avut mai multe relații, nu de mult ieșind din una care a durat șase ani, dar nu a ajuns niciodată să poarte rochia de mireasă și să se căsătorească cu alesul său.

La 52 de ani, Carmen Șerban a mărturisit că 90% din decizia de a nu se mărita a avut la bază ideea că nu vrea să-și neglijeze viața profesională. Dar și pentru că e greu ca un artist să aibă o familie împlinită.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la noi multe vedete ale muzicii par că au tot ce și-ar putea dori când vine vorba de acest aspect, cântăreața a făcut dezvăluiri din spatele cortinei și a susținut că, de fapt, situația este cu totul alta în multe cazuri.

„Am văzut că nu există trai bun în cuplurile în care există artiști sau oameni care pleacă de acasă. Și acele cupluri care sunt bine, aparent, nu sunt bine deloc. Asta pot să spun pentru că știu. Sunt în domeniu și mă văd cu artiștii și știu ce este în spațiul lor.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să bârfesc sau să spun vreun nume, dar lucrurile sunt cum trebuie doar așa, de aparență. Suntem o familie, avem și copii, carieră… dar lucrurile sunt cum sunt. Iar eu sunt genul de om care nu mă mint singură și nu îmi place să trăiesc cu cineva în casă care nu e cu sufletul lângă mine. Cât ești cu sufletul lângă mine, rămâi lângă mine”, a declarat Carmen Șerban pentru viva.ro. 

Carmen Șerban a spus ce condiții trebuie sa îndeplinească bărbatul cu care s-ar căsători

Vedeta a mai spus că cel mai mult de la bărbatul de lângă ea își dorește onestitate, nu să se ascundă în proria ei casă pentru a scrie mesaje unei alte femei. „Du-te, băiatule, liniștit la tine, acasă, că o să-ți dai mesajele și din baia ta și de sub plapuma ta. Nu trebuie să faci asta de la mine”, a completat Carmen Șerban.

ADVERTISEMENT

A recunoscut, însă, că dacă ar găsi persoana pe care să o vadă că „moare de dragul ei”, s-ar încumeta să facă acest pas. Dar este dificil, pentru că omul de lângă ea trebuie să aibă mai multe calități.

„Cineva care să stea lângă mine și când sunt sănătoasă și când sunt bolnavă; și când am bani, dar și când nu am bani… Și când sunt mai slabă sau mai grasă, mai urâtă sau mai frumoasă. Pentru că toate avem stările noastre. Acela va fi alesul”, a dezvăluit Carmen Șerban, care în trecut a învins cancerul.

Artista a dat de înțeles că, în prezent, ar avea o nouă relație. Discretă din fire, a preferat să nu intre în subiect. A afirmat, însă, că îi admiră pe mirii cărora le cântă și care aleg să facă un pas atât de important.

„Până atunci, preferăm așa, să stăm necununați. Pentru că nu trebuie să ai acte pentru a fi fericit. Actele acelea, de multe ori, condiționează. Eu sunt impresionată de curajul mirilor, mai ales celor la care le cânt, au curaj să își ia viața în piept și îi felicit. Însă eu pe partea aceasta nu sunt așa de curajoasă ca ei, să îmi asum acest lucru”, a susținut celebra cântăreață.

„Eu nu am muncit o viață să împart cu unul care se preface că mă iubește”

Și nu au fost puține nunțile la care Carmen Șerban a întreținut atmosfera anul acesta. Ce o întristează este faptul că multe dintre căsnicii nu rezistă și se ajunge foarte repede la divorț sau chiar la scandaluri. De asta se ferește.

„Mulți se căsătoresc, dar divorțează foarte repede… Scandaluri, împărțiri… Eu nu am muncit o viață să împart cu unul care se preface că mă iubește. Acum sunt destul de ‘smart’, zic eu, după o viață trăită și am un ‘scaner’ mult mai bun și văd mult mai bine lucrurile. Nu mă mai aventurez așa. Acum sunt bine așa cum sunt”, a completat Carmen Șerban.

ADVERTISEMENT