Life

Carmen Tănase a certat-o pe Adela Popescu în direct: „Știi care e problema? Ce-i asta?”

Carmen Tănase, replică dură pentru Adela Popescu. Ce a făcut prezentatoarea pentru a atrage critici din partea faimoasei actrițe. Aceasta i-a spus pe loc ce o deranjează.
28.04.2022 | 15:32
Carmen Tanase a certato pe Adela Popescu in direct Stii care e problema Cei asta
Carmen Tănase, replică dură pentru Adela Popescu. Foto: colaj Fanatik / Capturi video Pro TV
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a trecut prin momente grele, iar atunci când Adela Popescu a reamintit despre acestea, cele două au avut un schimb de replici mai tăioase.

Carmen Tănase, replică dură pentru Adela Popescu

Carmen Tănase a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, dar prezentarea pe care i-a făcut-o Adela Popescu când a introdus-o publicului nu a fost deloc una pe placul acesteia.

ADVERTISEMENT

”Este o persoană la care țin foarte mult, pe care o cunosc de foarte mult timp, însă o problemă de sănătate descoperită din întâmplare o putea lăsa paralizată. Este vorba despre Carmen Tănase”, a spus Adela Popescu în emisiune.

Vedeta a vorbit despre problema de sănătate cu care s-a confruntat actrița, lucru care nu i-a fost deloc pe plac.

ADVERTISEMENT

”Știi care e problema? Ce-i asta cu problema de sănătate?”, a spus, nemulțumită, actrița.

„Păi nu a fost?”, a venit replica Adelei Popescu, încercând să se apere.

„Păi a fost, dar ce? Am dat vreo importanță? M-a pus naiba să-i spun lui Viziru”, a spus Carmen Tănase, făcând referire că a vorbit despre acest subiect în podcastul lui Lucian Viziru.

Carmen Tănase, aproape de a paraliza. Ce boală a avut actrița

Ulterior, Carmen Tănase a dat mai multe detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut și care ar fi putut duce la paralizie.

ADVERTISEMENT

Actrița a povestit că a avut mereu probleme cu spatele, așa că nu a crezut că este ceva problematic atunci când avea dureri mai mari.

Totuși, la o serie de analize, aceasta a descoperit că trebuie să se opereze deoarece avea o tumoră pe măduva spinării.

ADVERTISEMENT

“A fost o întâmplare. Nu-mi făceam analize în mod frecvent, dar m-am dus că am avut timp. Eu am probleme cu spatele de când mă știu, mă doare spatele.

Dar atunci era o amorțeală pe picior, se simțea altfel decât celălalt, parcă nu era tot al meu.

Am fost convinsă că e tot de la scolioză și întâmplător s-a descoperit. Și a trebuit să mă operez, dar n-am avut nicio emoție. A fost o tumoră pe măduvă”, a mai spus aceasta, la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT