Life

Carmen Tănase, dezvăluiri despre videoclipul în care apare alături de Damian Drăghici și Theo Rose: „Ne-am distrat foarte mult”

Carmen Tănase apare în cel mai nou videoclip lansat de Damian Brothers, în colaborare cu cântăreața Theo Rose.
06.11.2021 | 13:32
Carmen Tanase dezvaluiri despre videoclipul in care apare alaturi de Damian Draghici si Theo Rose Neam distrat foarte mult
Carmen Tănase apare în clipul lansat de Damian Drăghici și Theo Rose
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a povestit pentru FANATIK cum a fost atmosfera de la filmările videoclipului care crește de la o oră la alta în trendingul de pe Youtube.

Marea actriță interpretează în clip rolul unei femei de etnie rromă, dansând și bucurându-se de muzica prietenului ei, Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Fanii artiștilor cred că personajul pe care Carmen îl joacă în videoclip este Flacăra din „Inimă de țigan”, însă actrița susține că nu este vorba despre acel personaj deja legendar.

Carmen a acceptat provocarea de a dansa în videoclipul lui Drăghici, în primul rând de dragul prieteniei pe care o are cu muzicianul. La filmări a cunoscut-o pentru prima oară și pe Theo Rose. Despre una din vocile fenomen ale României are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, invitată specială în cel mai nou videoclip lansat de Damian Drăghici

„Îl iubesc pe Damian Drăghici și de asta am acceptat în primul rând. Ne-am distrat foarte mult. Chiar ne-am distrat pe cinste.

Am cunoscut-o și pe asta mică, Theo, și pot să zic că e o superbă”, a declarat Carmen Tănase pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Personajul din clip nu este Flacăra. Este doar un om”, a ținut să lămurească actrița, în urma confuziei făcută de fani.

Și pentru că veni vorba despre personajul pe care l-a jucat în „Inimă de țigan”, Carmen a spus de ce crede că prinde până și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Secvențele cu State și Flăcărica fac senzație și astăzi în mediul online. Multe dintre scenele din telenovelă au devenit virale pe Facebook și TikTok.

Despre personajul Flacăra, devenit viral pe TikTok: „Lumea avea nevoie de umor de calitate”

„Cred că Flacăra a prins pentru că avea umor. E un personaj cu mult umor și lumea chiar avea nevoie de umor de calitate. Erau două personaje, căci trebuie să îl amintesc și pe Gheorghe Visu care a fost excepțional”, a declarat Carmen Tănase.

Actrița a mai spus că pentru a intra în pielea Flacărei nu a fost nevoită să petreacă timp în comunitatea rromă. „Nu am studiat comunitatea de etnie ca pe un fluture la insectar ca să joc acest personaj.

Am prins din mers, cunoscând oameni. Nu la modul la care sî îi studiez pentru personaj”, a adăugat Carmen Tănase despre celebrul rol pe care l-a interpretat în telenovela „Inimă de țigan”.

 

ADVERTISEMENT