Life

Carmen Tănase împlinește 62 de ani: “La 20 de ani eram tot rebelă, independentă, încăpățânată”

Carmen Tănase împlinește, astăzi, 62 de ani și recunoaște că nu s-a schimbat prea tare de când avea 20 de ani când era o fată voluntară și puternică.
18.01.2023 | 08:25
Carmen Tanase implineste 62 de ani La 20 de ani eram tot rebela independenta incapatanata
Carmen Tanase împlinește 62 de ani. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Celebra actriță Carmen Tănase își serbează astăzi ziua de naștere și ne povestește cum era la 20 ani, rebelă și încăpățânată, și cum este azi, când a învățat să fie puțin mai diplomată.

Carmen Tănase, la 62 de ani. Povești ținute ascunse până acum

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK., celebra actriță Carmen Tănase își aduce aminte cum era când împlinise 20 de ani, cât de rebelă putea să fie și cum o mare parte din caracteristicile de atunci le-a păstrat și acum.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase își serbează astăzi ziua de naștere și ne povestește ce petreceri frumoase făcea acasă, pe vremea când și soțul ei trăia, și ce spune ce cadouri inedite îi face fiul ei, Tudor, în fiecare an.

Aflăm care este visul neîmplinit al celebrei actrițe, care este cea mai mare dorință pe care și-a pus-o azi și cum a devenit foarte bună la rezolvat chestii tehnice.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase: ”Sunt cu capul numai la prostii”

La mulți ani, Carmen Tănase! Cum vă simțiți la 62 de ani?

-Nu se simt deloc, nu am timp să simt, ca să fiu sinceră. Uneori mă uit în oglindă și-mi dau seama că trece timpul. Iar pe dinăuntru sunt într-o permanentă activitate și cu capul numai la prostii.

Aveți vreun vis pe care nu vi l-ați îndeplinit încă?

-Eu personal, strict legat de mine nu mai am. Mi-am indeplinit tot ce mi-am dorit. Mai am ceva dar nu spun, că trebuie întâi să se îndeplinească.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare dorință la 62 de ani: “Îmi doresc oameni mișto lângă mine”

Cum petreceți azi? Ce va doriți cel mai mult de ziua dvs?

-Îmi doresc să fim cu toții sanaatosi, să nu avem probleme, sănătatea este esențială, dacă o ai poți rezolva absolut orice. Îmi doresc oameni mișto lângă mine, oameni neipocriți și neimpostori, multă veselie și râs.

Care a fost cel mai frumos cadou pe care țineti minte să-l fi primit vreodată?

-Cel mai haios și care mi-a făcut cea mai mare plăcere, pur și simplu mi-a bucurat sufletul, a fost acum câțiva ani. Mi-a luat fii-miu un ET enorm, cât un copil era. În principiu darurile de la el îmi fac mare plăcere, știu că se preocupă, nu face un cadou la întâmplare. Se gândește dacă o să-mi placă, dacă o să mă bucure, îmi face genul de cadouri care-mi fac ziua mai frumoasă.

ADVERTISEMENT
Carmen Tănase alături de fiul ei. Sursă foto: Arhivă personală
Carmen Tănase alături de fiul ei. Sursă foto: Arhivă personală

“Când trăia soțul meu făceam petreceri și acasă, petreceri răsunătoare”

Cum sărbătoreați când trăia și soțul dvs?

Când trăia soțul meu făceam petreceri și acasă, petreceri răsunătoare, mai mergeam și la restaurant. Foarte frumoase aniversări am avut însă la filmări, când filmam ‘Țiganii’ îmi făceau colegii niște surprize fabuloase. M-au legat odată la ochi, după filmare, era 18 ianuarie și foarte frig, mă țineau și legată și afară, m-am și enervat că nu înțelegeam nimic. Dar când au intrat să-mi cânte Loredana și Jean de la Craiova m-am liniștit.

Cum era Carmen Tănase la 20 de ani și cum este acum? 

-La 20 de ani nu eram foarte diferită, tot rebelă și independentă, încăpățânată. S-au păstrat lucrurile astea, poate s-au mai șlefuit puțin și a apărut și o doză de diplomație, dar fondul este același. Voluntară, încăpățânată, sunt un om puternic și forțos, așa eram și la 20 de ani. Chiar dacă atunci aveam mai puține griji, eram mai mult protejată de părinți.

Carmen Tănase în facultate, Sursă foto: Arhivă personală
Carmen Tănase în facultate, Sursă foto: Arhivă personală

Care simțiți că este cea mai mare realizare a dvs de până acum?

-Fii-miu, sigur că da. Și nu există alte comentarii.

“Sunt bună la tehnică, repar prize”

Ce nu știe lumea despre dumneavoastră și dezvăluiți azi?

-Păi ce nu știe nici nu va ști vreodată. Dar sunt bună la tehnică, repar prize, deșurubez lucruri.

Care este cel mai scump cadou pe care vi l-ați făcut vreodată?

-Eu nu prea mi-am făcut cadouri scumpe pentru că nu îmi plac lucrurile care costă extrem de mult. Important este să îmi placă, nu să fie scump. Mi-am mai luat niște bijuterii, dar nu am exagerat.

Ce planuri aveți pentru 2023? Care sunt cele mai importante lucruri de bifat?

-Vreau să muncesc, să fac cât mai multe posibil. Am multe de spus încă, în profesia mea, simt nevoia să mă dezvolt în continuare, să învăț mereu ca atare orice proiect va fi primit cu toată inima. Repet, să ne țină Dumnezeu sănătoși, fizic și mintal, asta e important.

ADVERTISEMENT