Life

De ce nu vrea Carmen Tănase să intre în politică: “Este un joc murdar”

Carmen Tănase a explicat. în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, de ce nu vrea să intre în politică, deși i s-a propus de mai multe ori acest lucru.
07.02.2022 | 09:38
De ce nu vrea Carmen Tanase sa intre in politica Este un joc murdar
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Carmen Tănase a explicat motivul pentru care nu vrea să intre în politică.

Actrița este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea politică din România, dar nu ar vrea să facă parte din această lume.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta a refuzat să intre în politică, deși i s-a propus de mai multe ori să facă acest lucru.

De ce nu vrea Carmen Tănase să intre în politică

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și comentează adesea ce se întâmplă pe scena politică de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Vedetei i s-a propus, de mai multe ori, să intre în politică. Cu toate acestea, Carmen Tănase a refuzat de fiecare dată.

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, actrița a spus că nu vrea ca imaginea ei să fie distrusă în doar câteva săptămâni, după o viață întreagă de muncă.

ADVERTISEMENT

Interpreta renumitului personaj Flacăra este de părere că politica este un “joc murdar”, iar cei care au gânduri bune și vor să facă schimbări pozitive nu sunt apreciați.

Carmen Tănase a spus că ar intra în politică dacă ar ști că poate schimba în bine lucrurile, dar altfel consideră că și-ar consuma energia inutil.

ADVERTISEMENT

“Nu am ce să caut în această politică. În această politică este un joc murdar, în care dacă intră cineva care chiar dacă are gânduri bune și iubește țara asta și nu vrea să participe la nicio mârșăvie, imaginea sa e făcută praf în două săptămâni.

Eu nu am muncit o viață să vină unii să îmi facă imaginea praf. Nu e vorba numai de politica de la noi. Eu sunt observator și ca orice cetățean comentez.

E vorba de ce se întâmplă în politică în general pe glob. De 32 de ani lucrurile au mers în jos, nu numai în politică, în toate domeniile. Nu aș putea să particip la asta, că nu aș putea să fac nimic. 

Dacă aș putea să fac ceva, poate că mi-aș asuma acest risc. Însă e o energie cheltuită aiurea și poate și eu aș fi terminată și nu are niciun sens.”, a explicat Carmen Tănase la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Carmen Tănase, mărturisiri despre tatăl ei: “A fost arestat politic pentru că și-a respectat principiile”

Carmen Tănase a fost întrebată dacă s-a temut de ceva în perioada Comunismului, iar răspunsul a fost unul negativ. Faptul că tatăl ei a fost arestat politic a făcut-o pe actriță mai puternică.

“Nu mi-a fost frică niciodată. Nu sunt o nostalgică. Pot sa vad acum la 60 de ani părțile bune si părțile foarte rele. De frică nu mi-a fost. Tatăl meu a fost arestat politic și lucrul ăsta m-a înfuriat și nu mi-a dat voie să mă las pradă fricii.

Eram inconștient de curajoasă. Eram și foarte tânără și când ești tânăr ești și inconștient. Aveam în spate suferința tatălui meu, care a lăsat acasă o femeie neajutorata și un copil în clasa I pentru că și-a respectat principiile.

Poate ca de-asta sunt războinică acum. Dacă tatăl meu a putut face asta, nu văd de ce eu aș face altfel.”, a mai spus îndrăgita actriță.

ADVERTISEMENT