Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu, analiză dură după remiza de la Cluj. „E inadmisibil” Săgeți către Mitriță

Universitatea Craiova a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu. Oltenii nu au reușit să se impună pe terenul Universității Cluj. Nistor a marcat în minutele de prelungire, iar meciul s-a terminat 1-1.
25.09.2023 | 15:08
Cartu analiza dura dupa remiza de la Cluj E inadmisibil Sageti catre Mitrita
Cine este jucătorul care l-a impresionat pe Sorin Cârțu după Oțelul - Universitatea Craiova 1-3. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost egalată dramatic în deplasarea de la Universitatea Cluj. Oltenii au condus partida încă din minutul 31, atunci când Bancu a reușit să deschidă scorul. În repriza secundă, gazdele au forțat pe final și au reușit să câștige un punct nesperat. Nistor a înscris pentru clujeni în minutul 91.

Universitatea Craiova, pas greșit în lupta pentru titlu

“Mă gândeam că U Cluj nu numai că le dă gol, dar că poate să îi și bată. La ce vedeam pe teren. Ai avut atâtea momente și în prima repriză să închizi jocul, să mergi la pauză cu 2-0. Iar în repriza secundă să ai exprimarea asta, nu înțeleg”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

“Mă uitam și după meci. Băi, Bancule, lasă-ne cu problemele de arbitraj, la asta te gândești tu acum. Ok, să zicem că a fost un henț cum zice Bancu, ok sunt de acord, dar analizează-ți prestația, că a fost jenantă prestația. Băieții aceștia pentru ce își iau banii?”, a întrebat Horia Ivanovici

Universitatea Craiova are două victorii în ultimele 5 partide. Oltenii au bifat cele două succese contra lui Sepsi și UTA, însă au pierdut cu FCSB și Farul. Egalul din etapa cu numărul 10 contra Universității Cluj marchează, astfel, forma proastă prin care trece formația lui Rotaru.

ADVERTISEMENT

Oltenii nu reușesc să lege meciurile bune

“Este un teren pe care poți să joci fotbal să îți pui în valoare calitățile. Nu se joacă dur, este un public care nu incintă la violență. Tu doar trebuie să joci fotbal. Apropo de Nicușor Bancu, ar trebui să fie foarte vocal cu jucătorii importanți din echipă, să îi strângă cu reproșuri.

Cum a fost și faza golului, e inadmisibil, a dat cu muchia capului, a sărit mingea, nu am văzut așa ceva. A dat cu muchia. Plus că, să îți spun ceva. Evoluția echipei a fost influențată și de prestația lui Mitriță și a lui Houri. 

ADVERTISEMENT

Mi s-au părut sub pretențiile care sunt pentru ei, la evoluțiile și calitățile lor. Poate s-a nimerit să fie ambii într-o pasă mai proastă. Dacă era doar unul îl suplinea pe celălalt. Acum nu știu dacă a fost doar forma lor sau atitudinea pe care a avut-o U Cluj față de ei.

Într-adevăr au fost tratați cu foarte mare seriozitate, cu dublaj. Mitriță o singură dată a ieșit în evidență când i-a dat pasă lui Markovic, iar Markovic a ratat singur cu portarul”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cartu critica Craiova

 

ADVERTISEMENT