Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu, entuziasmat de bulgarul Petev. „S-a legitimat ca antrenor”. Critici pentru Screciu

Sorin Cârţu l-a lăudat pe Ivailo Petev după ce Universitatea Craiova a întors scorul cu Oţelul Galaţi, de la 0-1 la 3-1. Fostul preşedinte al Craiovei l-a criticat pe Screciu.
01.12.2023 | 22:50
Cartu entuziasmat de bulgarul Petev Sa legitimat ca antrenor Critici pentru Screciu
Ivailo Petev, antrenorul Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reuşit o revenire de senzaţie în repriza secundă a meciului cu Oţelul Galaţi, de la 0-1 la 3-1. Oltenii au un moral excelent după ce au început cu două victorii returul din SuperLiga și așteaptă cu mare încredere derby-ul de sâmbătă cu CFR Cluj.

Sorin Cârțu, entuziasmat de bulgarul Petev. „S-a legitimat ca antrenor”

Sorin Cârţu l-a lăudat pe Ivailo Petev la FANATIK SUPERLIGA şi crede că bulgarul s-a legitimat ca antrenor al Universităţii Craiova prin intervenţia de la pauză. Fostul preşedinte l-a criticat pe Screciu, care a comis un penalty din care gălăţenii au deschis scorul:

ADVERTISEMENT

“M-aş bucura să fi fost o intervenţie de antrenor mână de fier la pauză şi ca urmare a acestui lucru să fie şi evoluţia din partea secundă. Îţi impui punctul de vedere. Efectiv, te legitimezi ca antrenor.

Cine eşti şi ce trebuie să faci, indiferent cum te cheamă. Mitriţă a jucat modest în prima repriză, deşi a avut câteva acţiuni bune. Vreau să atenţionez greşeala care putea să coste echipa.

ADVERTISEMENT

“N-ai voie să încerci asemenea execuţii”

Poate de asta şi evoluţia din prima repriză a fost mai slabă ca în repriza secundă. E vorba de greşeala lui Screciu. Are atitudinea asta de încredere, că e stăpân pe execuţie. Dar sunt momente în timpul unui joc în care trebuie să te exprimi cu mijloacele necesare.

Cum a fost el acolo, cu terenul greu, agresivitatea adversarilor, trebuia să se exprime simplu. Trebuia să dea mingea în corner. N-ai voie să încerci asemenea execuţii. 

ADVERTISEMENT

Alea sunt execuţii de atacant, dar trebuia să aibă o astfel de execuţie în careul advers, nu acolo. Astfel s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Putea să nu se mai fi întors rezultatul, mai ales că era împotriva unei echipe care asta ştie să facă.

Asta îi place. Să joace din poziţia de a primi adversarul, de a face contraatac, este bătăioasă. Tu i-ai ajutat pe adversari. N-ai voie să faci aşa ceva, ca jucător de naţională.

ADVERTISEMENT

Să înveţe din greşeala asta. Maturitatea ca fotbalist din asta se face. Înveţi cu timpul şi elimini din greşelile astea”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cârțu, entuziasmat de bulgarul Petev. „S-a legitimat ca antrenor

ADVERTISEMENT
Tags: