Life

Casa părintelui Arsenie Boca, scoasă la vânzare. Suma uriașă care este cerută

Casa în care s-a născut părintele Arsenie Boca a fost scoasă la vânzare. Se cere o sumă uriașă pentru locuința celui considerat Sfântul Ardealului.
15.12.2022 | 21:28
Casa parintelui Arsenie Boca scoasa la vanzare Suma uriasa care este ceruta
Ce sumă se cere pentru casa părintelui Arsenie Boca. Sursa foto: Realitatea Plus
ADVERTISEMENT

Casa unde s-a născut și a copilărit părintele Arsenie Boca se vinde. Pentru locuința considerată sfântă se cere o sumă foarte mare.

Casa unde s-a născut părintele Arsenie Boca se vinde. Ce sumă cere o agenție imobiliară

O agenție imobiliară din Cluj a scos la vânzare casa celui care i se mai spune ”Sfântul Ardealului”. Terenul, situat în satul Vața de Sus, din județul Hunedoara, se întinde pe 8 hectare, cuprinde o anexă, un foișor de vară și două căsuțe.

ADVERTISEMENT

Trei milioane de euro, negociabili, se solicită pentru toată întinderea. În pofida prețului major, ofertele au început să apară, informează Antena 3 CNN.

Persoane interesate de locul natal al sfântului sunt atât din România, cât și de peste hotare, din: Statele Unite ale Americii, Franța, Anglia sau Elveția.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar putea cumpăra casa părintelui Arsenie Boca

Printre românii care ar putea achiziționa terenul ar fi latifundiarul Gigi Becali, a cărui credință în Dumnezeu este binecunoscută. Reprezentanții imobiliari au purtat o discuție cu milionarul, dar acesta încă nu s-a pronunțat.

”Aceasta ar fi cea mai bună variantă pentru toată lumea! Și anume, cea prin care casa natală a lui Arsenie Boca să fie cumpărată de un român cu credință în Dumnezeu și cu potență financiară”, au spus pentru impact.ro surse care au luat legătură cu milionarul român.

ADVERTISEMENT

Casa din Vața de Sus este vizitată anual de mulțimi de turiști. Aici, părintele Arsenie Boca a stat cu părinții săi, până la vârsta de 12 ani.

Arsenie Boca este în prezent, deja, un fenomen. Este considerat cel mai mare duhovnic al României, inclusiv al secolului actual, XXI. 

ADVERTISEMENT

Părintele Arsenie Boca se află îngropat la Mănăstirea Prislop. Aici, zilnic vin credincioși la mormântul său să se roage, se organizează pelerinaje, iar oamenii formează cozi imense pentru a-i atinge crucea.

Mulți dintre cei care au mers la părinte spun că li s-au îndeplinit dorințele și au avut parte de minuni.

ADVERTISEMENT