Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 play-out etapa a 2-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 playout etapa a 2a Program rezultate informatii de ultima ora
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 7 martie și duminică, 8 martie, au loc meciurile din cadrul etapei a 2-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. În prima rundă s-au consemnat multe surprize, cea mai mare fiind victoria Clincenilor pe terenul lui Dinamo, urmată de remizele Voluntarilor la Ovidiu, cu Viitorul și a ieșenilor la Sfântu Gheorghe. Am avut și un meci direct între două echipe amenințate, Hermanstadt învingând acasă pe Chindia cu 1-0.


UPDATE, 9 martie, ora 20:05/ Anghel Iordănescu a privit din tribunele goale meciul dintre Voluntari și Hermannstadt. Fostul selecționer al României a oferit declarații presei la finalul meciului: Un gol care înseamnă măcar un punct pentru Voluntari. Cred că aveau nevoie de trei puncte, dar Sibiu a jucat bine azi. Voluntari a propus un fotbal pozitiv, dar nu a fost așa o echipă inspirată.

ADVERTISEMENT

Fotbalul suferă, însă mai importantă e sănătatea publică. Cred că trebuie să înțelegem cu toții acest lucru, fotbalul fără spectatori nu mai este fotbal, să sperăm că sănătatea publică nu va suferi, că nimeni nu va avea probleme”.


UPDATE, 9 martie, ora 19:55/ FC Hermannstadt a reușit să obțină un egal în deplasarea de la Voluntari. Ilfovenii rămân pe ultimul loc în play-out, cu 12 puncte, în timp ce sibienii se distanțează la trei puncte de retrogradare. 

ADVERTISEMENT

Oaspeții au deschis scorul prin Viera în minutul 59, însă gazdele au egalat prin Pașcanu în minutul 90.


UPDATE, 9 martie, ora 17:51 / Astăzi se joacă meciul dintre FC Voluntari și FC Hermannstadt:

  • FC Voluntari – FC Hermannstadt 1-1 (Pașcanu ’90 / Viera ’59)

UPDATE, 8 martie, ora 19:22 / Chindia și Sepsi au remizat în etapa a doua a play-out-ului, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Bradley Diallo (27), oaspeții reușind egalarea prin Istvan Fulop (47).

ADVERTISEMENT

UPDATE, 8 martie, ora 18:36 / Sepsi o egalează pe Chindia imediat după reluarea meciului. Șutul de la marginea careului al lui Istvan Fulop a fost deviat în proprie poartă.


UPDATE, 8 martie, ora 17:53 / Bradley Diallo deschide scorul pentru Chindia Târgoviște în confruntarea cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 8 martie, ora 17:00 / Astăzi se joacă un singur meci în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1:

  • : Chindia Târgoviște – Sepsi OSK 1-1 (Diallo 27 / Fulop 47)

UPDATE, 7 martie, ora 23:14 / Vali Lazăr a fost extrem de virulent după înfrângerea de la Iași:

E foarte greu să pierzi meciul, nu contează că iei gol în minutul 10 sau 85. E frustrant jocul nostru. E frustrant că nu jucăm fotbal, că suntem anti-fotbal. E frustrant că nu câștigăm în deplasare de nu știu câte luni. Am bătut doar pe Sepsi în deplasare, dacă nu mă înșel, eram plecat.

Nu știu ce e de făcut, trebuie făcută o analiză. Să strângem rânduri, să se facă ceva, să se ia anumite decizii la club. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Poate jucătorii adverși au valoarea pe Transfermarkt mai mică decât a noastră. Dar ei joacă mai bine ca noi pe teren, ce putem noi să facem? Problema e la noi, nu la ei.

Dacă nu schimbăm ceva, cu siguranță ne e frică de retrogradare. Trebuie să se întâmple ceva. Administrativ, jucători, staff, nu știu, dar trebuie să se schimbe ceva.

Cupa este obiectiv principal, primordial, poți ajunge în cupele europene, poți salva un sezon. Dar când joci în play-out la Iași, te gândești la cupă? Plus că ești doar în semifinală. Am pregătit ceva azi, am avut câteva ocazii, dar așa e la fotbal.


UPDATE, 7 martie, ora 23:10 / Andrei Cristea este extrem de fericit după ce a înscris golul victoriei cu Dinamo:

„Suntem enorm de fericit pentru această victorie, e al 3-lea meci într-o săptămână, al 6-lea meci în această reconstrucție. Mă bucur că avem calitate, se vede că se construiește o echipă puternică aici la Iași. Începem să punem probleme adversarilor puternici.

Construim, punem cărămidă peste cărămidă, am eliminat favorita competiției în Cupă, pe Craiova, am bătut Dinamo, echipă ce nu mai are nevoie de prezntare. Doresc să rămânem pe această serie bună, vă garantez că nu mă opresc aici cu golurile”.


UPDATE, 7 martie, ora 23:06 / Mijlocașul dinamovist Alexandru Răuță a declarat că se teme de retrogradare după înfrângerea de la Iași: ”E greu, mai ales că în repriza a doua am avut ocazii mari prin Perovic. Din păcate am luat gol și plecăm cu mâna goală de aici

Ultimul sfert de oră nu am mai jucat ce trebuia. Am luat un gol copilăresc. Sper să ieșim din zona asta foarte grea. Trebuie să câștigăm câteva meciuri consecutive ca să ieșim din zona asta. E normal să ne temem de retrogradare”.


UPDATE, 7 martie, ora 16:45 / Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, a fost vehement la adresa arbitrajului și a declarat că se simte neîndreptățit: „Nu înțeleg de ce a dat penalty, dar la Buziuc de ce nu a mai dat penalty.

Ce facem fraților?! Să-i lase pe Viitorul să ne bată pe teren, că am zis-o și o mai zic, sunt cei mai buni, dar lasă-i să ne bată, nu interveni tu.

Eu am încercat să am un dialog cu el, dar el te persiflează, se uită în altă parte și nu stă la discuții. Am muncit o săptămână pentru ca el să vină și să ne facă praf meciul. Asta e, probabil că nu suntem pe placul cuiva.

Le-am spus jucătorilor și acum în vestiar să ținem capul sus, pentru că vom fi 11 contra 14. Cu toții greșim, dar nu poți greși doar într-o singură direcție. Jucătorii, săracii, sunt cu capetele plecate și nu știu cum să-i mai motivez”

UPDATE, 7 martie, ora 16:37 / Gabi Iancu a vorbit la finalul partidei cu Clinceni și i-a acuzat pe ilfoveni că au simulat pe toată durata partidei: „E adevărat că un penalty se vede mai bine, dar au primit prea multe faulturi mici. Merloi, dacă puneai mâna pe el cădea, au primit prea multe faulturi.

Dacă voi avea evoluții bune, mi-aș dori să ajung la națională, dar nu eu decid”.


UPDATE, 7 martie, ora 16:25 / Viitorul reușește să câștige partida din deplasare cu Academica Clinceni (3-2), la sfârșitul unui meci cu multe răsturnări de situație. Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul după reușita lui Cristi Ganea din minutul 19, dar trupa lui Ilie Poenaru a întors scorul prin golurile lui Cebotaru (44) și Șut (55).

Golurile victoriei Viitorului au fost înscrise de Gabi Iancu (74) și Rivaldinho (78).


UPDATE, 7 martie, ora 14:30 / Partida dintre Academica Clinceni și Viitorul Constanța deschide etapa a doua din play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Trupa lui Gică Hagi a terminat la egalitate partida cu Voluntari din prima etapă a play-out-ului, în timp ce ilfovenii s-au impus în fața lui Dinamo, 1-0.

VIDEO CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN ACADEMICA CLINCENI – VIITORUL, AICI

  • Academica Clinceni – Viitorul 2-1 (E Cebotaru 44, A. Șut 55 / C. Ganea 19, G. Iancu 74, Rivaldinho 78) min. 80

Casa Pariurilor Liga 1 play-out etapa a 2-a

Lupta pentru evitarea celor două locuri care duc în Liga 2, precum și a poziției de baraj, este de-a dreptul dramatică. După victoria la Dinamo, multă lume spune că a fost o înțelegere, câinii mergând mai departe în Cupa României, Academica Clinceni a urcat pe locul 11, primul care e salvator de orice emoții.

Codașă rămâne Voluntari, cu 11 puncte, plătind tribut unui sezon regulat, cu excepția ultimelor trei etape, absolut dezastruos, dar cum echipa joacă total altceva de la venirea lui Mihai Teja pe bancă și aducerea unor jucători experimentați, sunt șanse destul de mari ca să iasă curând din această situație.

Patru echipe luptă pe viață și pe moarte

Cu un punct mai mult, 12 adică, se află pe al doilea loc retrogradabil Politehnica Iași, deși a venit antrenor un tehnician cu CV impresionant, Mircea Rednic. Iași nu are nici o victorie de șase etape și riscă serios să vadă la anul cum e să joci la matineu dacă degringolada nu se oprește.

Chindia lui Viorel Moldovan rămâne și ea una dintre echipele expuse, mai ales că a rămas singura din Casa Pariurilor Liga 1 care tot nu joacă meciurile de acasă în fața propriilor suporteri, ci la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, ceea ce reprezintă clar un handicap. Degeaba va fi stadionul din Târgoviște gata din vară, dacă echipa nu se va putea salva.

Viitorul Constanța nu a mai dat gol de 180 de minute

Politehnica Iași primește vizita lui Dinamo. Mircea Rednic trebuie să facă totul pentru a-și învinge echipa de suflet, dacă vrea ca Iași să rămână un oraș pe harta primei divizii. Dinamo are 17 puncte, după ce a pierdut acasă cu Clinceni și un nou eșec ar începe să aducă griji și în Ștefan cel Mare, mai ales dacă Voluntari, Iași și Chindia ar câștiga și ar veni aproape de câini.

Risipitoarea Viitorul Constanța pare intrată în vrie totală. În ultimele două meciuri jucate acasă cu echipele ilfovene din subsol a făcut doar 0-0 și cu Clinceni și cu Voluntari și acum merge la Clinceni, echipă care dacă reușește victoria face un pas important spre supraviețuire. Greu de crezut că doar absența lui Gabi Iancu ar fi putut deregla în așa hal jocul echipei lui Gică Hagi.

Voluntari, în fața obstacolului sibian

Chindia e gazdă, dar pentru un meci foarte greu, la Ploiești, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Singura șansă pentru echipa lui Viorel Molodvan pentru ca meciul să fie ceva mai lejer ar depinde de calificarea covăsnenilor în semifinalele Cupei României, după meciul cu Petrolul, de pe același stadion, la mijloc de săptămână.

În fine, Voluntari trebuie să ia toate punctele în fața sibienilor lui Vasile Miriuță. Jucând acasă echipa lui Mihai Teja poate spera să facă acest lucru, mai ales că revenit la echipă atacantul Tudorie pare a fi în formă bună și a marcat deja, ajutând pe ilfoveni să obțină puncte prețioase în ultimele jocuri.

ADVERTISEMENT