Life

Casa superbă din Italia care e mai ieftină decât un apartament modest din București. E complet renovată și utilată, se află într-o zonă de poveste și costă doar 56.000 de euro

Proprietatea specială din Italia mai accesibilă decât un apartament umil din Capitală. Are îmbunătățiri și mobilă, la un preț de numai 56.000 de euro.
19.04.2024 | 23:00
Proprietatea specială din Italia mai accesibilă decât un apartament umil din Capitală. Are îmbunătățiri și mobilă, la un preț de numai 56.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Casa superbă din Italia care e mai ieftină decât un apartament modest din București. E complet renovată și utilată, se află într-o zonă de poveste și costă doar 56.000 de euro. Oferă un refugiu liniștit într-un decor demn de filmele romantice.

Proprietatea specială din Italia mai accesibilă decât un apartament umil din Capitală. Are îmbunătățiri și mobilă, la un preț de numai 56.000 de euro

Proprietatea specială din Italia mai accesibilă decât un apartament umil din Capitală. Are îmbunătățiri și mobilă, la un preț de numai 56.000 de euro, potrivit unui anunț de pe Instagram. Cu acești bani românii pot achiziționa un apartament cu 2 camere sau o garsonieră într-o zonă mai bună din oraș.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc, însă, să descopere și alte regiuni din lume pot cumpăra o casă inedită din localitatea Rieti. Provincia din regiunea Lazio nu este foarte turistică, însă are peisaje superbe care îți taie răsuflarea.

Locuința inedită din Rieti are un dormitor care este complet renovat și cu toate dotările. Casa are o peșteră, în timp ce intrarea în spațiu este independentă. Totodată, interiorul oferă un spațiu foarte confortabil.

ADVERTISEMENT

Dispune de o chicinetă și un șemineu pitoresc, perfect pentru seri romantice. De asemenea, casa are două băi și o cameră de depozitare, fiind un sancturar perfect pentru persoanele care caută liniștea și pacea, departe de agitația locului.

Exteriorul locuinței este construit din piatră ceea ce o face să fie atrăgătoare și numai bună pentru a fi imortalizată în imagini. În această regiune a Italiei majoritatea spațiilor sunt construite în felul acesta și sunt foarte speciale.

ADVERTISEMENT

Rieti, o provincie inedită din Italia

Rieti este o provincie frumoasă și istorică din Italia, care se află pe un deal cu vedere la Muntele Terminillo și la râul Velino. Se întinde între râuri și lacuri, pe un teritoriu predominant muntos, înconjurat de Munții Sabini și Reatini.

Localitatea este situată în nord-estul regiunii și se învecinează, de-a lungul Tibrului, cu provincia Viterbo, capitala și regiunea Umbria. Satul este foarte aproape de pitorescul lac Piediluco, unde se poate ajunge cu mașina. Aici turiștii se bucură de o evadare revigorantă.

ADVERTISEMENT

Capitala regională, Rieti, este cunoscută și sub denumirea de „buricul Italiei” datorită poziției sale geografice. Dominată de vârful Terminillo, reprezintă o destinație turistică excelentă, apreciată pentru frumusețea și liniștea sa.

Unul dintre principalele locuri de interes este Catedrala Basilica Santa Maria Assunta. Printre obiectivele din Rieti se mai numără Abația din Farfa, care este o mănăstire antică numită după râul Farfarus din apropiere.

După ce ați terminat de explorat împrejurimile, trebuie neapărat să încercați preparatele culinare din bucătăria tradițională. Printre mâncărurile tipice se află spelta cu trufe Leonessa, strangozzi alla reatina și sagne scandrigliesi.

ADVERTISEMENT