Sport

Scene incredibile în Premier League! Patronul, evacuat din stadion pentru că a atacat arbitrul la Nottingham – Liverpool

Proprietarul nervos al lui Nottingham Forest, Evangelos Marinakis, a fost îndepărtat de securitatea stadionului după ce l-a urmărit pe arbitrul Paul Tierney pe tunel, la meciul pierdut cu Liverpool, scor 0-1.
03.03.2024 | 12:14
Scene incredibile in Premier League Patronul evacuat din stadion pentru ca a atacat arbitrul la Nottingham  Liverpool
ADVERTISEMENT

Proprietarul lui Nottingham Forest, Evangelos Marinakis, a fost evacuat de securitate după ce l-a agresat verbal pe arbitrul Paul Tierney pe tunel.Un martor ocular, angajat al BBC 5 Live, a afirmat că incidentul a avut loc imediat după ce Nottingham Forest a fost învinsă în Premier League în mod controversat cu 1-0 de Liverpool, după un gol marcat în minutul 99 de Darwin Nunez.

Centralul l-a eliminat pe Reid, înainte ca discuția să continue pe tunel

Furiosul Marinakis, antrenorul primei echipe Steven Reid și alți membri ai staff-ului s-au confruntat cu arbitrul Tierney la fluierul final.

ADVERTISEMENT

Reporterul de pe teren Rob Schofield a declarat pentru 5 Live: “Rareori vezi astfel de scene în tunel. Marinakis a trebuit să fie scos de securitate. 

L-am văzut pe Reid devenind frustrat și el și Marinakis i-au urmărit pe Tierney și Graham Scott până la biroul arbitrului”, a spus reporterul.

ADVERTISEMENT

Acesta a povestit că Marinakis, fost patron la Olympiakos Pireu, și cei staff-ul lui Nottingham Forest strigau la arbitrii : “Respectați-i pe jucători, respectați-i pe jucători. Asta se întâmplă în fiecare săptămână. Respectați-i pe jucători”.
Clubul a comunicat ulterior că Marinakis a fost calm și a avut doar un scurt schimb de replici cu arbitrul și că nu a fost nevoie de securitate. Despre Liverpool s-a scris recent că ar vrea să-l aducă pe Xabi Alonso.

Furia a fost declanșată după ce Tierney i-a dat mingea portarului lui Liverpool, Caoimhin Kelleher, după ce a oprit jocul din cauza unei lovituri la cap a apărătorului Kop Ibrahima Konate.

ADVERTISEMENT

Fanii furioși ai lui Forest au strigat “trișorule” la adresa lui Tierney, în timp ce meciul se apropia de final.
Vorbind după final, directorul lui Forest, Nuno Espirito Santo, s-a înfuriat: “Nu vreau să vorbesc despre arbitru. Nu mă forțați”.

Dar consilierul oficial al arbitrului clubului și fostul fluieraș Mark Clattenburg, a spus: “Nu vreau să vorbesc despre asta: “Pe bună dreptate, proprietarul este supărat pentru că simte că o altă decizie a fost împotriva clubului. “Forest ar fi trebuit să aibă mingea înapoi. Dar Liverpool a primit-o, a urcat pe teren și a marcat”.

ADVERTISEMENT

Clattenburg a continuat: “Legea este clară că, dacă mingea este în afara zonei, primești posesia înapoi. Totul pare să fie în defavoarea lui Forest”.

ADVERTISEMENT
Tags: