Life

Câștigă două invitații la UNTOLD! Fă-ți bagajul și pleacă la festival!

Vrei să mergi la UNTOLD, dar nu ai bilet? Mai ai o șansă să ajungi la Cluj, în câteva ore!
08.09.2021 | 13:00
Castiga doua invitatii la UNTOLD Fati bagajul si pleaca la festival
ADVERTISEMENT

Mai este o zi până la debutul celui mai așteptat eveniment al anului: UNTOLD! Începe distracția și, dacă vrei să fii printre cele peste 70.000 de persoane care sunt așteptate la festivalul de la Cluj Napoca, ai șansa să câștigi două invitații la eveniment!

Ce trebuie să faci? Intră pe Instagram, dă-le follow lui Speak și celor de la @wet_hard_seltzer, etichetează doi prieteni în comentarii și șansa e de partea ta!

ADVERTISEMENT

Tot ce îți mai rămâne de făcut sunt bagajele! În doar câteva ore poți să ajungi să te petreci la evenimentul care promite să depășească toate așteptările!

Câștigă două invitații la UNTOLD!

“Împreună cu @wet_hard_seltzer te trimitem la Untold, împreună cu un prieten. Punem la bătaie 2 premii a câte 2 invitații pentru 2 dintre voi.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci:
1. Follow me & @wet_hard_seltzer
2. Tag 2 prieteni pe care vrei să îi anunți de giveaway

Concursul se desfășoară între 7 septembrie – 8 septembrie până la ora 23:00 și anunțăm câștigătorii imediat după, ca să aveți timp să vă faceți bagajele și să plecați la festival.

ADVERTISEMENT

Baftă!”, este mesajul concursului cu care Speak a creat isterie pe Instagram!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Ce trebuie să știi despre UNTOLD 2021

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie și, dacă te afli printre participanți, trebuie să știi că organizatorii și autoritățile au luat măsuri speciale pentru a fi respectate normele de siguranță impuse de COVID.

UNTOLD se dorește a fi “cel mai sigur eveniment public din România”, iar respectarea măsurilor anti-Covid vor fi supravegheate de peste 2.000 de angajați MAI și 700 de agenți privați de securitate.

ADVERTISEMENT

Accesul la UNTOLD 2021 se face exclusiv cu certificatul EU-COVID-19 sau cu testare.

Conform anunțului făcut de organizatori, cei prezenți la eveniment trebuie să vină cu actul de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19, care să conțină dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, fie dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-CoV-2, fie rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Vezi aici tot ce trebuie să știi despre UNTOLD 2021!

Pe scena de la UNTOLD sunt așteptați să urce peste 200 de artiști și DJ, printre care se află nume ca David Guetta, Martin Garrix, DJ Snake, Lost Frequencies, Dimitri Vegas&Like Mike, Danny Avila, Kungs, Ofenbach, Vintage Culture, Tchami, Vama și Subcarpați, Steve Aoki, Alok, Afrojack, Benny Benassi, Martin Solveig, rapper-ul american TYGA, Paul van Dyk, Sam Feldt, Fedde le Grand, Tujamo.

ADVERTISEMENT