Life

Câștigătoarea Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru, nu a primit banii de la Antena 1: ”Ne-au zis că mai durează”

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la Cuțite acum cel puțin trei luni, dar nu a intrat încă în posesia sumei de bani care reprezintă marele premiu, adică 30.000 de euro.
23.06.2021 | 14:01
Castigatoarea Chefi la Cutite Narcisa Birjaru nu a primit banii de la Antena 1 Neau zis ca mai dureaza
Narcisa Birjaru asteapta sa primeasca banii pe care i-a castigat la Chefi la Cutite Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă finala Chefi la Cuțite a fost difuzată acum o săptămână, filmările s-au desfășurat în urmă cu trei luni, Narcisa Birjaru fiind, așa cum se aflase deja, marea câștigătoare a emisiunii, plățile pentru marele premiu par să întârzie.

Narcisa Birjaru așteaptă și acum banii de la Antena 1

Alex, soțul câștigătoarei de la Chefi la Cuțite, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre ce se petrece cu marele premiu pe care Narcisa Birjaru l-a câștigat de la Antena 1, suma de bani fiind una serioasă: 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena”, ne-a spus, în exclusivitate, Alex, soțul Narcisei Birjaru.

În altă ordine de idei, recunoaște el, perioada de după difuzarea finalei Chefi la Cuțite a fost una foarte dificilă și pentru el și pentru Narcisa Birjaru.

ADVERTISEMENT

”Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Alex, soțul câștigătoarei de la Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru
Narcisa Birjaru si sotul ei, Alex, petrecere nebuna dupa finala Chefi la Cutite Sursa foto: Capturi Instagram, fotomontaj Fanatik

E adevărat, recunoaște el, de curând au fost și la o petrecere de pomină la care, ne-a dezvăluit Alex, s-au mai relaxat și ei, alături de amicii lor.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru a început să popularizeze tocana țigănească

Narcisa Birjaru a început să popularizeze tocana țigănească cu care a făcut senzație la Chefi la Cuțite, câștigătoarea emisiunii urmând să gătească felurile de mâncare cu care i-a dat pe spate pe cei trei jurați pentru un lanț de restaurante românești.

”2 preparate autentice românești, pregătite de mine, direct in farfuria ta! Ești pregătit pentru gustul copilăriei? Comandă Prăjitura lu’ mamaie și Tocanița țigănească”, a postat Narcisa Birjaru pe conturile ei de socializare, semn că, deja, după Chefi la Cuțite, au apărut oferte de muncă în domeniul culinar pentru ea.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru s-a tatuat pentru Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru, după finala Chefi la Cuțite a ținut să îi mulțumească mentorului ei, Cătălin Scărlătescu, pentru tot ce a învățat-o, dar și lui Speak pentru susținerea pe care i-a acordat-o. Așa că, de dragul lor, Narcisa Birjaru a făcut un gest cu totul și cu totul inedit și s-a tatuat.

”După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc”, a scris pe contul ei de socializare Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.

Soțul Narcisei Birjaru, încântat e victoria din finala Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru a concurat, la Chefi la Cuțite, pentru un loc în finala emisiunii cu bucătari consacrați, iar accederea ei în finală a fost o surpriză pentru mulți, ba chiar și motive de scandal printre concurenții show-ului culinar.

Cu toate acestea, ne-a mărturisit Alex, soțul Narcisei Birjaru, faptul că a reușit să câștige finala Chefi la Cuțite a fost o surpriză uriașă și pentru el, chiar dacă spera din tot sufletul la acest deznodământ.

”Nu mă așteptam, nu eram convins că o să câștige ea, mai ales că îi înfrunta pe niște concurenți experimentați, dar nu am încetat nicio secundă să sper că totuși va reuși minunea. Sunt fericit până peste poate și știu că și ea este foarte fericită din acest motiv”, a spus Alex, soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT