Life

Primele declarații ale lui Alex, soțul câștigătoarei Chefi la Cuțite: ”Mie îmi plac ciorbele Narcisei”

Alex, soțul Narcisei Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite a vorbit în exclusivitate cu FANATIK despre cum e răsfățat el, în bucătărie.
17.06.2021 | 12:38
Primele declaratii ale lui Alex sotul castigatoarei Chefi la Cutite Mie imi plac ciorbele Narcisei
Narcisa Birjaru, castigatoarea Chefi la Cutite, si Alex, sotul ei Sursa foto_ Facebook Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Turcitu, soțul Narcisei Birjaru, a vorbit pentru FANATIK despre câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre calitățile ei de gospodină, dar și despre momentul finalei și a valului de ură îndreptat împotriva finalistei de origine rromă.

Alex, soțul Narcisei Birjaru: ”Mie să îmi facă ciorbă”

Alex, soțul Narcisei Birjaru recunoaște că el nu este, cu adevărat, un fan al mâncărurilor de fițe cu care câștigătoarea Chefi la Cuțite i-a încântat pe jurați de-a lungul celui de-al nouălea sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

”Mie să îmi facă ciorbă, eu sunt ciorbar și îmi plac ciorbele Narcisei. Și sarmalele. Cum face ea sarmale, nu există nimeni altcineva, sarmalele sunt baza. Nu îmi plac însă mâncărurile de fițe, mie îmi place mâncarea simplă, românească. Iar ciorba de perișoare e ceva special”, ne-a spus, sincer din cale afară, soțul câștigătoarei Chefi la Cuțite.

Mai mult, ne-a dezvăluit el, Narcisa Birjaru nu i-a pregătit niciodată meniul cu care a câștigat finala Chefi la Cuțite, chiar dacă, de la momentul înregistrărilor a trecut, deja, mai mult de trei luni.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-a gătit niciodată ce a pregătit în finală, nu am avut ocazia, dar sper să o facă, cât de curând”, a mai spus, pentru FANATIK, soțul Narcisei Birjaru, Alex.

Alex, soțul câștigătoarei Chefi la Cuțite, emoționat la finală

Momentul finalei Chefi la Cuțite, recunoaște Alex, soțul câștigătoarei celui de-al 9-lea sezon al emisiunii, a fost trăit la maximum, cu atât mai mult cu cât Narcisa Birjaru s-a înfruntat cu bucătari mai experimentați.

ADVERTISEMENT

”Ce pot să spun despre finală în afară că mi-a provocat niște emoții cum nu am mai avut în viața mea? Știam că Narcisa va da piept cu cei mai buni concurenți și că va fi jurizată de  cei mai buni bucătari din România. A fost tensiune maximă”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Alex, soțul Narcisei Birjaru.

Cu toate acestea, recunoaște el, nicio secundă nu a încetat să spere că soția lui va reuși să impresioneze în finala Chefi la Cuțite așa cum a reușit, de altfel, să o facă tot sezonul și să provoace o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

”Nu mă așteptam, nu eram convins că o să câștige ea, mai ales că îi înfrunta pe niște concurenți experimentați, dar nu am încetat nicio secundă să sper că totuși va reuși minunea. Sunt fericit până peste poate și știu că și ea este foarte fericită din acest motiv”, ne-a mai spus Alex, soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite.

Cei 30.000 de euro câștigați nu au, încă, nicio destinație

În altă ordine de idei, ne-a dezvăluit Alex, încă nu au decis ce să facă cu banii câștigați, cei 30.000 de euro puși în joc de Chefi la Cuțite.

”Nu știm ce facem, ca familie, cu banii, nu avem nimic. Vrem doar să fim fericiți, să ne bucurăm de moment, restul e un bonus”, explică el.

Narcisa Birjaru
Narcisa Birjaru a castigat Chefi la Cutite – sezonul 9 Sursa foto: Instagram

Dar, pe de altă parte, ne-a dezvăluit Alex, soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite, câștigătoarea emisiunii se va apuca, curând, de cursuri de bucătar.

”O văd într-o bucătărie de mari fițe, dar mai este foarte multă muncă până atunci. Mai are mult de învățat, niciodată nu ești suficient de învățat în vreun domeniu. Nu a început încă cursurile, dar urmează”, a mai dezvăluit, pentru FANATIK, Alex, soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite.

Ce spune despre cei care o contestă pe Narcisa Birjaru

Alex a recunoscut că a fost deranjat de faptul că Narcisa Birjaru a fost atât de contestată în momentul în care a câștigat finala Chefi la Cuțite și pune totul pe seama rasismului.

”Celor care o contestă le pot spune doar să le dea Dumnezeu sănătate și să fie ei fericiți. Cu siguranță pentru că e rromă a fost principalul motiv pentru care a fost atacată și defăimată. Dar oamenii uită că ea nu și-a dat note singură, au fost cei mai mari bucătari ai României care au jurizat. Este foarte, foarte deranjant, probabil, că un țigan poate ajunge la nivelul ăsta. Dar sunt oameni care ne urăsc, sunt oameni care ne urăsc, sunt fel și fel de oameni”, a mai spus, pentru FANATIK, Alex Turcitu, soțul câștigătoarei Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru, o tânără de origine romă, căsătorită de la 14 ani cu Alex, a reușit să câștige Chefi la Cuțite și, astfel, să provoace un adevărat scandal în mediul online, existând mulți care o contestă. Cu toate acestea, concurenta de la Chefi la Cuțite din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a dovedit, în finală, în fața a 15 jurați, toți bucătari de prestigiu din România, că merită să ocupe primul loc.

Pentru finala Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru și echipa pe care a condus-o au pregătit trei feluri de mâncare, adică un meniu complet: see-breeze-starter cu creveți, pentru starter, main-course-ul a fost mușchi de vită cu cartof dulce și piure de păstârnac cu trufe, iar desertul a fost un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură.

ADVERTISEMENT