Life

Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite a trădat Antena 1! E concurentă în emisiunea de la Kanal D ce promite să rupă Survivor România

Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite a trădat Antena 1 și a plecat la Kanal D. Este concurentă în emisiunea cu care postul vrea să rupă Survivor România.
12.03.2024 | 14:04
Castigatoarea sezonului 10 Chefi la Cutite a tradat Antena 1 E concurenta in emisiunea de la Kanal D ce promite sa rupa Survivor Romania
Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite, concurentă în noua emisiune de la Kanal D. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite a rupt legătura cu Antena 1 și va participa la emisiunea de la Kanal D care vrea să rupă Survivor România.

Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite a trădat Antena 1 și este concurentă la Kanal D. Participă la emisiunea care vrea să rupă Survivor România

Emisiunea cu care Kanal D vrea să dea lovitura și să rupă audiențele este Insula de 1 milion, un reality show cu cea mai mare miză din istoria televiziunii române.

ADVERTISEMENT

În această emisiune, 50 de concurenți își vor testa limitele și vor fi izolați în Republica Dominicană, fără acces la telefoane. Nu se vor mai bucura de confortul de acasă și vor avea de traversat diverse provocări, dar unul singur va câștiga marele premiu, în valoare de 1 milion de lei.

Sâmbătă, 16 martie, va avea loc premiera noii emisiuni de la Kanal D, la ora 21.00. Show-ul este găzduit de Cosmin Cernat și se va difuza de trei ori pe săptămână, și anume sâmbăta și duminica, iar luna de la 20.00.

ADVERTISEMENT

Kanal D a mai anunțat încă 15 concurenți care vor face parte din competiție. Unii dintre aceștia sunt figuri cunoscute în showbiz, deoarece au participat și la alte emisiuni.

Una dintre concurentele emisiunii de la Kanal D este Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite. În vârstă de 38 de ani, Flori, așa cum i se spune, este bucătar și deține un mic restaurant lângă Paris.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea, despre care a avut numai cuvinte de laudă. După ce a câștigat marele premiu, Flori a spus că are de gând să-l investească în afacerea sa.

“Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, lucrez ca și până acum. Sunt și voi rămâne aceeași persoană. Premiul o să îl investesc în proiectul meu.

ADVERTISEMENT

O să îmi măresc echipa de catering.(…)  Este un chef și un caracter deosebit (n.r. Sorin Bontea). Mă bucur că am lucrat cu el și că l-am cunoscut”, a spus câștigătoarea sezonului 10, potrivit a1.ro.

Ce concurenți mai participă la Insula de 1 milion

Ionuţ Sugacevschi, cunoscut ca Jaguaru, este luptător kickboxing și nu este la primul reality show de aventură. Acesta a participat, de asemenea, la primul sezon al emisiunii Exatlon România, unde a făcut parte din echipa Războinicilor și a luat locul al doilea.

Iulian Lemnaru, un cunoscut creator de conținut de pe YouTube și pe Tik Tok, va participa la reality show-ul de la Kanal D. Tânărul a avut o relație cu Andra Gogan.

O altă concurentă a emisiunii a mai participat la un show în trecut, difuzat tot la Kanal D. Este vorba despre Murariu Carina Maria, care a fost concurentă la Bravo, ai stil!, în sezonul 8, potrivit paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT