Life

Cine a câștigat premiul cel mare la SuperStar România

Patru tineri se luptă în gala finală a emisiunii ”SuperStar” pentru marele premiu de un milion de lei. Cine este câștigătorul show-ului de talente de la Pro TV?
17.12.2021 | 23:52
SuperStar își alege în seara aceasta marele câștigător. Sursă foto. Pro TV. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT
17-12-2021
21:51

SuperStar România și-a ales câștigătorul!

Premiul cel mare al emisiunii de talent „SuperStar România”, în valoare de 1 milion de lei, a fost câștigat de Alessandro Mucea. Maria Jugănaru s-a clasat pe locul 4, în timp ce Romina Apostol a ocupat locul 3. 

„Mulțumesc tuturor, am avut încredere în mine și lor le datorez totul!”, a spus câștigătorul de la Pro TV. 

În câteva ore vom afla cine este primul SuperStar al României. Emisiunea de talente de pe Pro TV a ajuns la final, iar în această seară, 17 decembrie, telespectorii îl pot face pe unul dintre cei patru finaliști câștigătorul marelui premiu, în valoare de un milion de lei.

Visul pe care au sperat să și-l îndeplinească atunci când au pășit pentru prima dată în fața celor patru jurați ai emisiunii, Raluka, Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams, este acum la un pas de a deveni realitate, dar doar pentru unul dintre cei patru tineri.

ADVERTISEMENT

Patru tineri se luptă în finala SuperStar

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol sunt cei patru tineri talentați care au convins juriul, dar și publicul telespectator că merită un loc în finală.

Acum mai un hop de trecut, iar cel care va fi cel mai mult pe placul celor din fața micilor ecrane, care va primi cele mai multe voturi, va pleca acasă cu un milion de lei și cu titlul „SuperStar România”.

ADVERTISEMENT

Timp de o săptămână, concureții au avut parte de repetiții intense, pentru că vineri seara vor urca pe scenă de trei ori. Două dintre piesele pe care le-au pregătit le vor interpreta singuri și una alături de o super vedetă din România.

Astfel, în gala finală a emisiunii, Alessandro o va avea lângă el pe AMI, Alexandru va cânta cu Irina Rimes, Maria va face echipă cu EMAA și Romina îl va avea aproape pe Liviu Teodorescu.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în semifinale, imediat ce prezentatoarea emisiunii, Theo Rose, va da ”Start vot”, publicul trebuie să își voteze favoritul pentru a-l trimite cu un pas mai aproape de marele premiu de un milion de lei, dar și de începutul unei cariere muzicale de succes.

Acest lucru se va întâmpla dacă telespectatorii își vor vota favoriții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro.

ADVERTISEMENT

Până la marele deznodământ însă, juriul, care i-a ajutat pe concurenți cu cele mai prețioase sfaturi, dar și publicul așteptă să vadă pe scena de la Pro TV un show de zile mari.

ADVERTISEMENT