News

Câștigătorul la tragerea Joker și-a ridicat premiul. Strategia care i-a adus aproape 6 milioane de euro

Câștigătorul marelui premiu de la tragerea Joker, în valoare de aproape 6 milioane de euro, și-a ridicat premiul. Strategia care i-a adus această sumă colosală.
18.03.2024 | 16:20
Castigatorul la tragerea Joker sia ridicat premiul Strategia care ia adus aproape 6 milioane de euro
Câștigătorul celor aproape 6 milioane de euro la Joker și-a ridicat banii. Secretul din spatele câștigului. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loteria Română informează că, luni, câștigătorul premiului Joker în valoare de peste 5,86 milioane de euro, obţinut la tragerea din 14 martie, și-a ridicat premiul. Vorbim de al doilea câștig ca valoare din istoria acestui joc.

Câștigătorul celor aproape 6 milioane de euro la tragerea Joker și-a ridicat banii. Secretul din spatele câștigului

A fost un început de an 2024 excelent pentru românii care joacă săptămânal la extragerile Loteriei Române. În urmă cu mai puțin de o lună, un român din Pitești, județul Argeș, câștiga peste 7,3 milioane de euro la 6 din 49.

ADVERTISEMENT

La nici patru săptămâni distanță, s-a câștigat și marele premiu la tragerile Joker. Pe 14 martie 2024, marele premiu la această secțiune, în valoare de peste 5,86 milioane de euro, a fost câştigat cu un bilet jucat la Cluj-Napoca.

Câștigătorul s-a prezentat, luni, să-și ridice premiul. Din informațiile Loteriei Române, aflăm că biletul norocos a fost completat cu trei variante la Joker şi o variantă la Noroc Plus, prețul acestuia fiind de 20,5 lei.

ADVERTISEMENT

De notat că, alături de premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câștigat și două premii de categoria a II-a, în valoare de 111.943,19 lei (peste 22.500 de euro) fiecare.

Fericitul câștigător este originar din Cluj-Napoca. Acesta nu a dorit să-și facă publică identitate. Loteria a anunțat doar că este un inginer de profesie care are o strategie extrem de interesantă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Ardeal joacă aceleași numere de mai bine de 10 ani. El a mai declarat că numerele au semnificație personală. Admite că acest noroc uriaș l-a luat și pe el prin surprindere și l-a bucurat.

Interesant este că clujeanul nu a aflat joi că este marele câștigător. S-a întâmplat abia a doua zi, când a verificat biletul. În ciuda acestei sume impresionante, bărbatul spune că va continua să joace ca și până acum atât la Joker, cât și la Loto 6/49.

ADVERTISEMENT

Trebuie jucat responsabil, norocul vine și la o variantă simplă. Doresc succes tuturor jucătorilor!”, este mesajul pe care îl transmite bărbatul din Ardeal jucătorilor la loto din țară.

ADVERTISEMENT