Life

Cât a ajuns să coste o bere pe plaja din Neptun. Puțini își mai permit un sejur complet în stațiunea care strălucea odată

Cât costă acum o bere pe plaja din Neptun. Puțini turiști își mai pot permite o vacanță în această stațiune de pe litoral.
20.07.2023 | 23:23
Cat a ajuns sa coste o bere pe plaja din Neptun Putini isi mai permit un sejur complet in statiunea care stralucea odata
Cât costă o bere pe plaja din Neptun. Sursa foto: Hepta, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O bere pe plaja din Neptun a ajuns să coste enorm. Nu mulți turiști își permit o vacanță completă în această stațiunile. Prețurile pentru o noapte de cazare sunt și ele uriașe.

Cât a ajuns să coste o bere pe plaja din Neptun. Prețurile sunt uriașe

Mulți turiști români aleg să meargă la mare în alte țări, precum Bulgaria, Grecia sau Turcia datorită prețurilor și condițiilor mai bune. Cei care aleg să-și petreacă sejurul în România în această perioadă sunt nevoiți să scoată din buzunare sume mari de mari, fiind vârf de sezon.

ADVERTISEMENT

Prețurile diferă în funcție de unitățile de cazare, precum și de condițiile cerute de către turiști. Cei care au de gând să meargă la mare în perioada următoare trebuie să țină cont de faptul că ajung să plătească câteva mii de lei chiar și pentru câteva nopți de cazare.

Una dintre stațiunile preferate ale românilor este Neptun, însă și aici prețurile sunt destul de mari. Nu doar cazările costă mult, ci și serviciile de la malul mării.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să consume diverse băuturi la beach bar pot ajunge să scoată din buzunare chiar și 100 de lei. O  bere costă în jur de 15 lei pe o plajă din Neptun, iar un pahar de Pina Colada are prețul de 30 de lei, notează cancan.ro.

Cât de mult costă cazarea la Neptun

Nici prețurile pentru o noapte de cazare în Neptun nu sunt foarte mici. Prețul plătit de un turist pentru o noapte într-o unitate de cazare pornește de la 480 de lei. În vârf de sezon, prețurile sunt mai mari cu 10%.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru trei nopți în Neptun, turiștii trebuie să plătească suma de 1.440 de lei. În cazul în care turiștii vor să vină cu copiii, tarifele sunt și mai mari.

Un apartament cu o bucătărie mică, dar complet utilată, costă 870 de lei pe noapte. Suma totală pentru trei nopți, într-un astfel de apartament, este de 2.610 lei.

ADVERTISEMENT

O familie cu un copil a dezvăluit că, pentru un sejur de șapte nopți pe litoralul românesc, prețul pentru cazare a fost de aproximativ 4.000 de lei, mai precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT