Life

Cât a ajuns să coste Revelionul la Palatul Ghica din București. Ai mâncare și băutură la discreție de suma plătită

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți petreci Revelionul la Palatul Ghica. Există o petrece specială pentru copii
04.12.2023 | 11:10
Cat a ajuns sa coste Revelionul la Palatul Ghica din Bucuresti Ai mancare si bautura la discretie de suma platita
Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a petrece Revelionul la Palatul Ghica Sursa foto: Facebook, Inquam Photos/ Cristi Vescan
ADVERTISEMENT

Ofertele pentru noaptea de Revelion sunt pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile. Cei care au lăsat pe ultima sută de metri pregătirile pentru noaptea dintre ani pot opta pentru o seară la Palatul Ghica Tei.

Revelion pentru cei mici și pentru adulți la Palatul Ghica din București

Încă de acum câteva luni, locațiile din domeniul HoReCa și nu numai au început să își prezinte ofertele pentru noaptea de Revelion. Fiecare dintre ele au pregătit pachete de nerefuzat pentru cei mari și pentru familiile cu copii.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai faimoase locații pentru o astfel de petrecere tematică este Palatul Ghica Tei. Anul acesta, în premieră, locația a anunțat că va găzdui Revelionul Copiilor.

Familiile cu copii sunt invitate să petreacă noaptea dintre ani într-un cadru de vis. Sunt organizate fel de fel de activități care să îi țină în priză pe cei mici.

ADVERTISEMENT

De pe listă nu au fost tăiate nici muzica live sau preparatele delicioase. Meniul de anul acesta este unul cu totul și cu totul special și a fost gândit pentru gusturile tuturor.

Familiile cu copii care rămân în București și care nu au prea multe variante la dispoziție, pot opta pentru Palatul Ghica Tei. Aici, tarifele sunt diferențiate în funcție de categoria de vârstă.

ADVERTISEMENT

O petrecere pentru toate gusturile și toate buzunarele

Astfel, pentru noaptea de Revelion, adulții vor trebui să plătească 598 de lei. Pentru cei mici vor scoate din buzunare 250 de lei, potrivit Oferte de Revelion București.

Programul pentru întreaga seară a fost stabilit, astfel că cei mici vor fi întâmpinați la intrare de mascota Spider-Man. Tot pentru cei mici a fost pregătit și un spectacol de magie oferit de Magicianul Augustin.

ADVERTISEMENT

Picii se vor putea răsfăța cu filme animate proiectate în una dintre săli, astfel că părinții nu vor trebui să stea mereu cu ochii pe ei. Cât despre adulți, aceștia fi întâmpinați cu șampanie și vor avea parte de multă distracție și voie bună.

Seara se va încheia cu faimosul foc de artificii despre care organizatorii promit că va fi unul spectaculos. La acest moment, copiii pot participa doar însoțiți de părinți.

ADVERTISEMENT
Tags: