Life

Cât costă o noapte de cazare, de Revelion, în hotelul lui Gică Hagi. Suma nu e pentru toată lumea

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul lui Gică Hagi. Prețurile sunt pe măsura serviciilor oferite
04.12.2023 | 09:39
Cat costa o noapte de cazare de Revelion in hotelul lui Gica Hagi Suma nu e pentru toata lumea
Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul lui Hagi Sursa foto: Freepik, Facebook
ADVERTISEMENT

Agitația pentru cazările de Crăciun și de Revelion a început deja. Pentru cei care au ratat startul și au pierdut cazările la munte, o variantă la fel de bună este și cazarea la mare.

Gică Hagi, hotel de lux inspirat de numele copiilor lui

În ultima vreme, din ce în ce mai multe vedete au început să investească în litoralul românesc. Nu puține sunt numele care se pot lăuda cu o proprietate pe malul mării, iar din această categorie face parte și Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Nu mulți dintre fanii lui Gică Hagi știu că acesta mai are o pasiune, pe lângă cea pentru fotbal. La fel ca mulți dintre colegii lui de breaslă, acesta a început să investească în imobiliare.

Legenda fotbalului românesc a ales să investească sume colosale în unul dintre cele mai celebre hoteluri de pe litoral. Iaki abia face față rezevărilor, mai ales acum, în periada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi se numără printre primele nume sonore care s-au aventurat să își ridice un hotel la malul mării. Încă din 1999, legendarul Hagi a pus bazele locații Iaki.

Așa cum era de așteptat, acesta nu s-a uitat deloc la bani atunci când a făcut o astfel de investiție. A vrut ce este mai bun pentru clienții lui, iar asta pot confirma cei care i-au trecut pragul.

ADVERTISEMENT

Cât de costă o noapte de cazare în luxul și opulența de la Iaki

Prețurile de la hotelul lui Gică Hagi nu sunt deloc unele mici și sunt raportate la condițiile și serviciile oferite. Locația este situată la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, ceea ce îi oferă un statut exclusivist.

În perioada sărbătorilor de iarnă, tarifele sunt destul de mari. Cei care doresc să își petreacă Revelionul la locația lui Hagi, trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

ADVERTISEMENT

Pentru două nopți de cazare în perioada 30 decembrie – 1 ianuarie, tariful este de 1520. Astfel, la un calcul simplu, aflăm că o noapte de cazare costă 760 de lei.

Pe timpul verii, tarifele sunt și mai mari, iar asta din cauza faptului că cererea este mult mai mare în plin sezon. Astfel, în lunile de vară, cazarea ajunge la 1.000 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT