Life

Cât a ajuns să coste un bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă de Crăciun. Puțini români își permit o astfel de sumă

Cât a ajuns să coste un bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă de Crăciun: Puțini își permit să plătească atât de mulți bani.
12.10.2023 | 11:54
Cat a ajuns sa coste un bilet la concertul lui Stefan Hrusca de Craciun Putini romani isi permit o astfel de suma
Cât a ajuns să coste un bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă de Crăciun. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât a ajuns să coste un bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă? Faimosul artist va începe un turneu prin țară anul acesta, însă prețurile nu sunt chiar pentru orice tip de buzunar.

Cât a ajuns să coste un bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă de Crăciun

Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Are colinde celebre, iar în ultimii 30 de ani, a efectuat an de an câte un turneu astfel încât să bucure românii din toate părțile.

ADVERTISEMENT

Iar concertele sale sunt apreciate de publicul larg. Acestea ne duc cu gândul la bucatele alese de Crăciun, la bradul împodobit, dar și la masa de sărbători. Totuși, un bilet la un astfel de eveniment nu mai e atât de accesibil.

Conform celor mai recente informații, turneul lui Ștefan Hrușcă începe pe data de 11 decembrie, la Timișoara. Ultimul concert va fi susținut la Cluj Napoca, pe data de 22 decembrie. Artistul va cânta și în Capitală.

ADVERTISEMENT

Cât costă deci un bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă? Prețurile au crescut și diferă în funcție de orașul ales. Spre exemplu, cine merge la concertul din Timișoara, care are loc la Opera Națională Română, va plăti 170 de lei la categoria 1 și 120 de lei la categoria a doua.

Cele mai mari prețuri sunt în București

Următorul concert este programat pentru 13 decembrie, la Baia Mare, la ATP Tech Center. Aici, biletul costă 160 de lei. Iar la București prețurile sunt cu mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Mai exact, un bilet la concertul lui Ștefan Hrușcă, care va avea loc la Teatrul Național IL CARAGIALE, costă 200 de lei. Acesta este programat pe data de 18 decembrie, începând cu ora 20.00.

La Brașov pe de altă parte avem prețuri ceva mai accesibile. Concertul artistului este programat pe 19 decembrie, la Teatrul Sica Alexandrescu, de la ora 20:00, iar cine vrea să îl asculte trebuie să scoată din buzunar 160 de lei.

ADVERTISEMENT

Și la Cluj Napoca, prețul unui bilet va fi de 160 de lei. De altfel aici va avea loc și ultimul concert, pe data de 22 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților. Artistul va cânta și la Iași, la Opera Națională, pe 20 decembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: