Fotbal international

Cât a ajuns să coste un bilet la finala Champions League Liverpool – Tottenham! Cel mai ieftin este 3,285 de euro

09.05.2019 | 20:29
Stadionul Wanda Metropolitano, acolo unde are loc finala Champions League. Cât a ajuns să coste un bilet la meciul dintre Liverpool și Tottenham
ADVERTISEMENT

Finala Champions League va avea loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22.00, pe stadionul  Wanda Metropolitano, iar Liverpool și Tottenham se vor duela pentru cel mai important trofeu pus la bătaie într-o competiție europeană. FANATIK vă dezvăluie cât a ajuns să coste un bilet la derby-ul dintre cele două formații din Premier League care va avea loc la Madrid.

Cât a ajuns să coste un bilet la finala Champions League dintre Liverpool și Tottenham

Suporterii care doresc să vadă duelul dintre Liverpool și Tottenham din finala Champions League vor fi nevoiți să scoată din buzunare o sumă importantă de bani pentru a ajunge pe Wanda Metropolitano, stadionul care are o capacitate de 67.829 de locuri și unde joacă Atletico Madrid, toate acestea deoarece cel mai ieftin bilet de categoria a 3-a a ajuns să coste pe site-urile de specialitate 3,285 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă suporterii care nu sunt abonați la cele două cluburi doresc să stau în zonele destinate echipelor favorite, atunci prețurile cresc. Fanii lui Liverpool vor fi nevoiți să scoată din buzunar între 3,685 (Single Ticket) și 5,875 (CAT 1 Platinum) pentru a sta în zona echipei pregătite de Jurge Klopp. De partea cealaltă, fanii lui Tottenham trebuie să plătească între 4,485 de euro (Single Ticket) și 6,775 de euro (CAT 1 Platinum).

Prețurile biletelor la meciul dintre Liverpool și Tottenham din finala Champions League
Prețurile biletelor la meciul dintre Liverpool și Tottenham din finala Champions League

Un bilet la finala Champions League costă mai mult decât o mașină

Wanda Metropolitano are și zone pentru suporterii care nu se uită la bani. Astfel, susținătorii celor două formații care își permit să plătească pe un bilet la fel de mult cât ar costa o mașină își pot achiziționa tichete în zona VIP Football Village sau VIP Gold Hospitality Package. Pentru prima zonă un bilet costă 8,275 de euro, iar cel mai scump tichet a ajuns să coste 10,994 euro, mai mult decât un Logan Serie Limitată Plus care costă 6,990 euro.

ADVERTISEMENT

Singurii care beneficiază de bilete la prețuri normale sunt abonații celor două formații care vor juca în finala Champions League. Pe site-ul lui Liverpool au fost publicate prețurile tichetelor pentru meciul cu Tottenham. Cel mai ieftin este 70 de euro (categoria 4), iar cel mai scump costă aproape 600 de euro (categoria 1).

Anunțul făcut de Liverpool despre biletele pentru meciul cu Tottenham din finala Champions League
Anunțul făcut de Liverpool despre biletele pentru meciul cu Tottenham din finala Champions League

Cum au fost împărțit biletele pentru finala Champions League:

  • Liverpool – 16.613 bilete
  • Tottenham – 16.613 bilete
  • Publicul general – 4.000 bilete
  • UEFA, Premier League, sponsorii, deținătorii de drepturi TV, etc – 23,500 bilete
ADVERTISEMENT

Finala Champions League 2019 dintre Liverpool și Tottenham are loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22.00, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. Toate fazele importante vor fi transmise LIVE VIDEO de FANATIK.