Life

Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză la magazinul familiei lui Culiță Sterp. Prețurile sunt mai mari decât anul trecut

Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză la magazinul familiei lui Culiță Sterp? Mama Geta a majorat prețurile față de anul trecut.
15.09.2023 | 10:13
Cat a ajuns sa coste un kilogram de branza la magazinul familiei lui Culita Sterp Preturile sunt mai mari decat anul trecut
Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză la magazinul familiei lui Culiță Sterp. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După cum știm deja, familia lui Culiță Sterp deține un magazin în piață la Hațeg. Acolo, mama Geta vinde alimente, unele dintre ele fiind produse chiar de ea. Iar clienții au de unde alege.

Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză la magazinul familiei lui Culiță Sterp

La magazinul deținut de familia lui Culiță Sterp se găsește brânză proaspătă, telemea, jumări, smântână, dar și alte produse bio. O mulțime de clienți ajung aici în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Care sunt însă prețurile și cât costă un kilogram de brânză de oaie? Prețurile au crescut semnificativ față de anul trecut. Un client a filmat momentul în care a mers magazinul mamei Geta.

Din filmare aflăm care sunt prețurile pentru anumite alimente, dar și cât de mult au crescut. Cât a ajuns deci să coste un kilogram de brânză de oaie la magazinul familiei lui Culiță Sterp? 50 de lei.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care anul trecut, același produs în aceeași cantitate costa 48 de lei. Și jumările sunt ceva mai scumpe. În magazinul mamei Geta, un kilogram costă 80 de lei.

Gestul făcut de mama Geta

Bărbatul a cumpărat câte puțin din fiecare, iar mai apoi, totalul a fost de 44 de lei. Mama Geta avea însă să facă o glumă pe măsură la finalul cumpărăturilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, mama lui Culiță Sterp i-a spus bărbatului că are de plătit 50 de lei, având în vedere că a și filmat totul. ”Păi ai mai multe muieri cred. Asta este 17 lei. 44 de lei în total. Pentru că ai filmat îmi dai 50 de lei, nu 44”, a spus aceata în filmarea făcută publică.

Amintim că anul trecut, mama Geta ne-a dezvăluit că afacerile îi merg foarte bine. De asemenea, ea a mai spus și motivul pentru care nu a dorit să se extindă și a preferat să se limiteze doar la o anumită zonă.

ADVERTISEMENT

Mama artistului spune că în București chiriile sunt extrem de mari. Drept urmare, familia a decis să facă doar cât își permite. Iar obișnuința a contat și ea la această alegere. „Nu am magazin la București, vindem doar aici la Hațeg.

Nu am vrut să vindem la București că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici”, ne-a spus mama Geta. Totodată, ea a mai povestit și că este ajutată la turma de oi de către copiii săi. Mai mult de atât, întreaga familie este implicată în afacere.

ADVERTISEMENT