Life

Cât a ajuns să coste un porumb fiert în Eforie. Turiștilor de la mare nu le-a venit să creadă: “O bătaie de joc”

Cât a ajuns să coste un porumb fiert în Eforie? Turiștii care au ajuns la mare au rămas șocați în momentul în care au văzut prețurile.
04.07.2023 | 12:47
Cat a ajuns sa coste un porumb fiert in Eforie Turistilor de la mare nu lea venit sa creada O bataie de joc
Cât a ajuns să coste un porumb fiert în Eforie. Sursă foto: Pixabay / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât a ajuns să coste un porumb fiert în Eforie? Era de așteptat ca prețurile să crească de la 1 iulie, însă chiar atât de mult? Turiștii care au ajuns pe litoralul românesc au fost de-a dreptul șocați de ce au găsit acolo.

Cât a ajuns să coste un porumb fiert în Eforie

Vacanțele românilor nu mai sunt ce au fost. De la 1 iulie, prețurile pentru cazare au crescut chiar și cu 20% ori chiar mai mult. Nimeni nu se gândea însă că și prețul pentru un porumb fiert, ori pentru o bere sau pizza ajunge la sume fabuloase.

ADVERTISEMENT

Turiștii români au avut un șoc când au aflat cât a ajuns să coste un porumb fiert în Eforie. Prețul e de 10 ori mai mare decât cel de la producător, iar calitatea aceeași, ori cine știe, poate chiar mai slabă de atât.

Nu puțini sunt cei care au generat o adevărată revoltă pe internet din cauza prețului. Și totuși cât a ajuns să coste un porumb fiert la Eforie? Nu mai puțin de 10 lei, lucru catalogat drept o ”bătaie de joc” de anumite persoane.

ADVERTISEMENT

”O bătaie de joc”, sunt marea majoritate a comentariilor de pe internet. Asta în condițiile în care la producător, un singur știulete de porumb se vinde cu doar un leu. Totuși, comercianții sunt hotărâți să facă profit, iar nimic nu îi împiedică.

Cât a ajuns să coste o bere la draft pe litoralul românesc

Astfel, oricine ajunge pe litoralul românesc ar fi bine să se pregătească. Și s-a putea ca prețul pentru un porumb fiert la Eforie, Mamaia, Vama Veche și nu numai să fie chiar mai mare de atât.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că din data de 15 iulie, urmează noi majorări. Iar aici vorbim atât de cazare, iar cel mai probabil și despre anumite produse. Atunci vine vârful sezonului, iar cei din industria hotelieră, dar și din alimentație publică profită la maxim.

Dincolo de prețul pentru un porumb fiert, aflați că nici berea la draft nu mai e atât de ieftină. Prețul pentru un pahar de bere rece este chiar și cu peste 5 lei mai mare decât anul trecut, adică în jur de 19 lei. Iar acesta nu este singurul produs vizat.

ADVERTISEMENT

Și cei care vor să se bucure de o porție de hamsii, ori de o pizza, ajung să plătească prețuri duble față de ani trecuți. Spre exemplu, o simplă pizza a ajuns să coste 45 lei. De cealaltă parte, o porție de hamsii cu mujdei costă 25 lei, ori chiar mai mult, în funcție de locație.

ADVERTISEMENT