Life

Cât ajunge să coste o noapte de cazare la Mamaia în luna iulie. Prețurile au fost deja majorate și la șezlonguri

Cât ajunge să coste o noapte de cazare la Mamaia în luna iulie? Hotelierii au majorat deja prețurile, având în vedere că vine vârful sezonului.
01.07.2023 | 14:10
Cat ajunge sa coste o noapte de cazare la Mamaia in luna iulie Preturile au fost deja majorate si la sezlonguri
Cât ajunge să coste o noapte de cazare la Mamaia în luna iulie. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât ajunge să coste o noapte de cazare la Mamaia în luna iulie? Dacă plănuiești în concediu pe litoralul românesc în luna iulie, ar fi bine să pregătești mai mulți bani. Prețurile pentru cazare sunt cu mult mai mari decât cele din luna iunie.

Cât ajunge să coste o noapte de cazare la Mamaia în luna iulie

Am intrat în luna iulie, iar acest lucru se simte deja la prețurile pentru cazare. Începând cu 1 iulie și până la data de 15 august, turiștii care ajung pe litoralul românesc vor avea parte de surprize când vine vorba de prețuri.

ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare în Mamaia după 1 iulie? Prețurile au crescut chiar și cu peste 20% în anumite locații. Astfel, în funcție de condițiile pe care le dorești, ajungă si plătești chiar și peste 150 de euro pe noapte.

Să aflăm deci cât costă o lapte de cazare în Mamaia în luna iulie, în funcție de hotel. Turiștii care aleg un hotel de 3 stele ajung să plătească 260 de lei pentru o singură noapte de cazare. De cealaltă parte, la un hotel de patru stele de la Mamaia, o noapte de cazare pornește de la 500 de lei.

ADVERTISEMENT

Prețurile depășesc și 600 de lei în funcție de hotelul ales. Iar începând cu luna august nu ar fi exclus să fie făcute și alte majorări. Chiar și așa, avem tarife care nu pot fi comparate cu cele pentru un sejur din Grecia ori Bulgaria.

Prețul pentru un șezlong crește și el

Iar pe lângă prețul pentru o noapte de cazare în Mamaia, șezlongul e și el mai scump. Dacă la început de vară am avut prețuri ceva mai decente, iată că acum, acestea cresc cu 5 lei. Totuși, cine închiriază mai mai multe șezlonguri poate negocia.

ADVERTISEMENT

”Dacă vine un grup de patru persoane, plătesc trei şezlonguri şi al patrulea este gratis. Iar la şapte persoane, primesc două şezlonguri gratis şi cinci le plătesc”, spune Răzvan Chițan, manager plajă, pentru observatornews.ro.

Cei mai norocoși rămân însă cei care și-au făcut rezervările din timp. Sunt persoane care aleg să își programeze vacanțele cu un an înainte, drept urmare, reușesc să obțină o ofertă cât se poate de tentantă.

ADVERTISEMENT

O femeie spre exemplu a povestit că a obținut un preț de 4.600 de lei pentru un sejur la Mamaia cu all-inclusive. În acești bani intră șapte nopți de cazare, pentru două familii, iar rezervarea a fost făcută din toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT